Hairextensions voor fijn haar en andere haarproblemen. De hairextensions van Golden Lengths zijn in vele kleuren te verkrijgen. De haarlokken zijn van 100% echt haar. Omdat dun haar veelal stijl is, zijn de hairextensions te verkrijgen in stijl haar. De bondingen (aanhechtingen) zijn gemaakt van italiaanse keratine. Dit is een haar eigen stof in de kleur van de hairextensions. De italiaanse keratine staat bekend dat het de minst schadelijke keratine is voor je het haar. De keratine wax goed zitten in je haar.

Hairextensions voor Fijn haar en andere haarproblemen

Dun haar

Delicaat haar is slap, fijn van structuur en meestal stijl en hangt plat langs je hoofd. Pure heeft speciale hairextensions voor dun haar. Deze hairextensions kun je toevoegen aan je eigen haar. De bondingen zijn klein en nauwelijks zichtbaar. Je kunt met deze hairextensions een mooie volume creëren. Soms is het mogelijk een verlenging te creëren maar dat ligt vaak aan de dikte van je eigen haar.

Overganghairextensions voor fijn haar en andere haarproblemen

Helaas zijn er veel vrouwen die last hebben van haaruitval tijdens de overgang. Er gebeurt van alles in je lijf en dit kan gevolgen hebben voor je haar. Het haar wordt droger, glanst minder en wordt dunner. Misschien kun je je eens verdiepen in hairextensions. Als er hairextensions worden toegepast in je haar, ziet het er weer voller en gezonder uit. Haar in de overgang word dun en broos. Probeer daar rekening mee te houden bij het stylen van je haar. Pure heeft hairextensions die geschikt zijn voor haar in de overgang, omdat ze minder zwaar zijn dan normale hairextensions.

Haaruitval door stress

Dit kan een gevolg zijn van fysieke of psychische stress. Veroorzaakt door hoge koorts, infecties, bloedarmoede, een operatie, ongeval, emotionele problemen, een streng dieet of alcohol misbruik. Er kan  na een bevalling veel haaruitval optreden. Meestal groeien de haren na 6 maanden weer terug. Je kunt hairextensions laten inzetten, mits de haaruitval is gestopt. In sommige gevallen is er sprake van een chronische haaruitval en houdt de overmatige haaruitval vele maanden of zelfs jaren aan.

Alopecia androgenetica

Wordt ook wel klassieke kaalheid genoemd. Haaruitval bij vrouwen door alopecia androgenetica is een ontwikkeling dat erfelijk kan zijn door ras, geslacht, leeftijd en hormoonhuishouding. Bij vrouwen komt dit vooral voor op de middenlijn van het hoofd. Laat je informeren er is vaak mogelijk om hairextensions te laten inzetten. Er moet wel haar aanwezig zijn om de hairextensions te bevestigen en te bedekken.

Alopecia areata

Ploegsgewijze kaalheid. De haaruitval treedt op in de vorm van ronde of ovale plekken. Er is sprake van pleksgewijze kaalheid. Beloop is onvoorspelbaar. Zolang de kaalheid niet bovenop het hoofd optreedt kan misschien hairextensions een oplossing zijn om meer volume te creëren en de kale plekken te maskeren door extra haar.

Frontale fibroserende alopecie

Dit komt voor bij vrouwen in en na de menopauze. De aandoening kenmerkt zich door haarverlies in de voorste haarlijn, doorlopend tot boven de oren. De aandoening kan hardnekkig zijn. Helaas zal het haarverlies onomkeerbaar zijn
Ik heb veel ervaring met het plaatsen van hairextensions voor fijn haar en andere haarproblemen. Ik zet veelvuldig hairextensions bij dames met haarproblemen. Benieuwd geworden je mag mij altijd mailen of bellen!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl