Merk Great Lengths is opgericht in 1991 door David Gold. Het merk Great Lengths kwam als eerste met het haarverdikkings systeem zoals die wij nu kennen. Je kunt met dit systeem je haar verdikken maar ook een verlenging aanbrengen. Great Lengths is wereldwijd marktleider met zijn systemen. De haren in de Great Lengths Apps, Tapes en Tapes Plus mengen makkelijk met je eigen haar tot een natuurlijk resultaat. Je kunt de Great Lengths Apps, Tapes en Tapes Plus je haar verdikken maar ook een verlenging behoort tot de mogelijkheden.

Herkomst van het merk Great Lengths haar

De herkomst van de haren is India. De haren worden daar geofferd door vrouwen in tempels vanwege hun geloofsovertuiging. Indiaanse haren lijken het meest op haren van de westerse dames. Bovendien gebruiken ze nauwelijks producten om de haren te verzorgen waardoor de haren zo natuurlijk mogelijk zijn. De haren zijn namelijk niet aangetast door jarenlang haarverzorgingsproducten te gebruiken.

Hoe worden de haren van Great Lengths verwerkt

De apps en tapes worden gemaakt van 100% echt menselijk haar. Hierdoor hebben de strips een voortreffelijke kwaliteit doordat de haarschubben nog in tact zijn. De haren worden zeer zorgvuldig bewerkt. Wanneer de haren uit India in de fabriek aankomen, worden ze gewassen en gesorteerd. De haren worden gebundeld op kwaliteit en lengte. Daarna worden de haren ontdaan van de originele kleur. Dit proces wordt uitgevoerd in enkele weken. Hierdoor zijn de haarschubben niet aangetast en blijft de kwaliteit onaangetast. Na dit proces worden de haren gekleurd in de met speciale verfstoffen.

merk-great-lengths

Waarom kiezen voor Great Lengths Apps, Tapes en Tapes Plus

Pure heeft gekozen om met de Apps, Tapes en Tapes plus van Great Lengths te werken. Doordat de haren voortreffelijke kwaliteit zijn kun je dit systeem makkelijk kunt hergebruiken. De haren blijven mooi zodat je ze makkelijk 2/3 keer kunt laten inzetten. De tapes plus zijn zeer geschikt voor dames met zeer fijn haar bovenop het hoofd.

Wil je meer lezen over de Apps, Tapes en Tapes Plus van Great Lengths. Lees hier verder

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl