Balayage, Ombre of Dip dye hairextensions 

 

Balayage of ombre hairextensions, ook wel dip dye hairextensions genoemd herken je aan de donkere aanzet aan de bovenkant van het haar. Balayage hairextensions geven een sunkissed look in je eigen haar, waardoor er een zacht en nuance kleuring ontstaat van donker naar lichter in de lengte van de hairextensions. Het haar heeft een natuurlijke overgang van donker naar lichter in de haarpunten van de hairextensions. Door deze trend hoef je niet om de zoveel weken naar de kapper om je uitgroei bij te laten verven, dit moet wel bijvoorbeeld bij highlights, die groeien wel merkbaar uit je haar. De hairextensions blenden makkelijk met je eigen haar als je haar een donkere uitgroei heeft maar ook met balayage kapsels. 

 

De keratine hairextensions zijn leverbaar in verschillende tinten en lengtes. De Balayage, Ombre en Dip Dye hairextensions zijn ook ter beschikbaar met een Microring bevestiging, Invisible of mini aanhechting. 

 

Hairextensions met 2 haarkleuren

 

Hairextensions met highlights of gemengde tinten zijn ook verkrijgbaar. Er zijn hairextensions leverbaar met 2 verschillende tinten zodat je haar een highlights effect krijgt zonder dat er kleuring aan je eigen haar moet toepassen. De hairextensions met 2 kleuren zijn leverbaar in verschillende bruine tinten maar ook gevarieerde blonde tinten. De hairextensions kunnen worden gebruikt met het haar van dezelfde kleur of zelfs toegevoegd aan donkerblond of lichtblond haar voor een natuurlijke ogende highlights. 

 

Net zoals de balayage hairextensions zijn deze hairextensions ook beschikbaar in een keratine, microring bevestiging, Invisible of mini aanhechting. Uiteraard staan de haarschubben allemaal natuurlijke kant op voor een mooie glans en houdbaarheid van de haren. 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl