Over Pure Hairextensions Alkmaar

Over Pure Hairextensions alkmaarOver Pure Hairextensions Alkmaar is een gezellige studio aan huis en het adres in Alkmaar om hairextensions te laten inzetten. Er is veel ervaring op het gebied van hairextensions. De merken waar Pure Hairextensions mee werkt zijn Golden Lengths, Socap Original en Indian Gold. De specialisme van Pure Hairextensions Alkmaar zijn kleine plukjes in je eigen haar te verwerken die je bijna niet ziet. De micro ring extensions  worden ingezet met microringen dus zonder warmte. De microringen bevatten een siliconen binnenring. Er zijn ook hairextensions voor fijn haar speciaal voor dames met fijn en breekbaar haar.

Pure Hairextensions Alkmaar heeft alle merken haar verlengingen uitgebreid getest op glans, houdbaarheid en kwaliteit. Pure Hairextensions Alkmaar werkt uitsluitend met extensions die zijn gemaakt van 100% echt haar. Je kunt met hairextensions je je haar verlengen of meer volume aanbrengen.

 

Over Pure Hairextensions Alkmaar: Wij hebben hairextensions voorradig!

Inzetten Hairextensions

Alle hairextensions van het merk Golden Lengths Selective zijn voorradig. Als je zeker wilt zijn dat jouw merk, kleur en structuur voorradig is in de studio neem dan contact met Pure Hairextensions. De hairextensions van Indian Gold en Golden Lengths Exclusive bestellen wij graag voor je in de juiste kleur en structuur.

Lees hier meer inzetten hairextensions


Er komen klanten vanuit heel Nederland

Kom je van ver? Pure heeft klanten uit het hele land! Stuur een duidelijke foto van de voor, zij en achterkant per mail. Voeg ook je telefoonnummer erbij zodat ik telefonisch contact met je kan opnemen.

2 maanden inzetgarantie

Op alle merken hairextensions krijg je 2 maanden inzet garantie. Als er onverhoopt toch een hairextension los komt dan zal ik dat voor je herstellen. Tevens bied Pure jou graag gratis controles aan zodat je optimaal kan genieten van je haar verlenging.

Werkwijze & Advies

Bij Pure kan je een vrijblijvende afspraak maken voor een advies. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Pure kan je voorzien van een goed advies welke hairextensions en structuur het mooiste past in je haar.

Lees meer over Werkwijze & Advies


Gemakkelijk bereikbaar

De studio is makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en de trein. Het is ongeveer 7 minuten lopen vanaf station Alkmaar Noord. Als je met de auto komt kun je bij ons gratis en makkelijk parkeren!

Gratis controle’s

Heb je bij Pure Hairextensions Alkmaar micro ring extensions, keratine hairextensions of haar matten in laten zetten? Dan ben je van harte welkom, om na een paar weken je haar verlenging of volume te laten controleren. Zodat je zeker weet dat alles goed gaat. Mocht er onverhoopt hairextensions die met keratine wax zijn ingezet zijn uitgevallen, die worden gratis terug geplaatst. Je mag natuurlijk ook langs komen als je niet weet of je de hairextensions nog een paar weken kan dragen. Je bent altijd van harte welkom.

Maak een gratis advies afspraak

Ben je benieuwd geworden wat er allemaal met jouw haar kan. Maak een gratis en vrijblijvende advies afspraak. Je kunt Pure bereiken op onderstaande telefoonnummers.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl