De Keratine Wax hairextensions kunnen worden ingezet van verschillende merken zoals Socap Original, Golden Lengths en Indian Gold. Met de keratine wax haarverlengingen kan je mooie kleur combinaties maken doordat er allemaal kleine plukjes worden ingezet in je eigen haar. Als je verschillende kleuren in je haar hebt laten verven kun je dit mooi door laten lopen met hairextensions.

Keratine wax hairextensions

Je kunt zoveel kleuren kiezen zodat het prachtig aansluit op je eigen haar.

Je kunt met de Keratine Wax hairextensions een volume creëren of een haarverlenging maken. Let er wel op dat er genoeg hairextensions worden gezet bij een haarverlenging zodat je ook volume hebt aan de onderzijde van je haren. Het merk Golden Lengths exclusive zijn de keratine wax double drawn gebonden dat wil zeggen dat de haren dezelfde lengte zijn dus ook veel volume aan de onderzijde. Je hebt realatief minder hairextensions nodig dan hairextensions die single drawn, haren waar ook veel korte haren in worden verwerkt. De hairextensions van Indian Gold zijn in meerdere structuren en kleuren te verkrijgen.

Heb je breekbaar en/of zeer fijn haar

Dan zijn er hairextensions van Golden Lengths die gemaakt zijn voor breekbaar en/of zeer fijn haar misschien iets voor jou. Dit zijn kleine plukjes die in je eigen haar worden gezet met een zeer klein keratine was. De keratine wax is nauwelijks zichtbaar dit maakt deze hairextensions zeer geschikt voor fijn haar. In vele kleuren te verkrijgen.

Lees meer over Golden Lengths

 

Keratine Wax hairextensions voorradig

De hairextensions van Golden Lengths in de lengte 50 cm en Socap in de lengte 30 cm in de structuur stijl zijn voorradig. Vraag naar de mogelijkheden om de hairextensions direct te laten zetten.

 

Keratine Hairextensions is een specialisme van Pure

Pure werkt al 11 jaar met de methode keratine wax hairextensions. De wax hairextensions worden professioneel ingezet. Je kunt er voor kiezen om de bindingen plat of rond in te laten zetten. De keratine wax worden verwarmd met een inzettang. Leuk om te weten dat een stijltang heter wordt dan de hairextensions connector. De methode is niet slechter dan andere vaste hairextensions behandelingen. De keratine wax wordt in in je eigen haar gemasseerd. Ze verbindingen zijn nauwelijks zichtbaar omdat je eigen haar er over heen valt en blijven heel goed zitten.

Lees meer over andere merken hairextensions

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl