Voor en na hairextensions & Reviews

Voor en na hairextensions & Reviews. Voor en na hairextensions met foto’s. Tevens zijn er veel reviews en ervaringen geplaatst door klanten die hairextensions of haarmatten hebben laten inzetten bij Pure Hairextensions.

De voor en na hairextensions met foto’s op deze pagina zijn door Pure Hairextensions ingezet, geknipt en/of gesneden! Er worden alleen eigen voor en na hairextensions met foto’s gebruikt die bij Pure Hairextensions zijn gemaakt met goedkeuring van al onze klanten.

Ieder die een hair extensions ervaring(en) heeft ingestuurd, wil ik hiervoor danken

Ik heb de hair extensions met zoveel plezier ingezet!

 
 
hairextensions purmerend
hair extensions Purmerend
hairextensions haarlem
hair extensions haarlem

Simone uit Purmerend heeft hairextensions heeft 100 hairextensions laten inzetten van 50 cm van het merk Golden Lengths

 

Jennifer uit Haarlem heeft 100 hairextensions in laten zetten van het merk Golden Lengths in 2 verschillende kleuren. Dit is het resultaat!

 
 
 

hairextensions-amsterdamDun haar voller maken- hoe doe je dit? Heel simpel, plan een afspraak in met Sylvia!

Via een zoekopdracht op Marktplaats kwam ik ruim negen jaar geleden voor het eerst in contact met Sylvia. Ik werd ontvangen in haar woonkamer en voelde direct dat ik in goede handen was. Een nieuwe verslaving was geboren. Inmiddels heeft ze een zeer moderne, stijlvolle, brandschone salon.
Sylvia is een bijzonder plezierige vrouw. Ze is enthousiast, betrokken, vakkundig, professioneel, veeleisend, werkt uiterst nauwkeurig, straalt warmte uit en geeft op een vriendelijke wijze advies! Het resultaat is altijd prachtig. Dit wordt keer op keer bevestigd door Rob Peetoom stylisten. Ook door het feit dat ik vaak complimentjes krijg over mijn haar en het nog nooit iemand is opgevallen dat ik extensions draag.
Sinds een jaar draag ik Golden Lengths extensions. Dit is Sylvia haar eigen label. Iets duurder dan Socap, maar van een aanzienlijk betere prijs- kwaliteitverhouding!! In het verleden had ik bijvoorbeeld veel styling producten nodig om droogte en pluizigheid /klitten tegen te gaan. Nu gebruik ik enkel haarzijde en af en toe een haarmasker. Geschikte producten zijn overigens ook verkrijgbaar bij Sylvia en zijn goed geprijsd. Ik adviseer overigens om vier keer per jaar nieuwe extensions te plaatsen. Hierdoor voorkom je dat eigen haar afbreekt. Mijn haar is in ieder geval in al die jaren nauwelijks beschadigd.
Hopelijk blijft Sylvia nog jaren haar diensten aanbieden, want ik ben zeer tevreden!
Groetjes Liesbeth, Amsterdam

 

Als je haar maar goed zit !hairextensions-laten-zetten Een motto wat we allemaal
kennen.

Vorig jaar voor kerst zat ik thuis met een burn out en wilde mezelf met kerst even een metamorfose gunnen, want zie je er goed uit, hairextensions-laten-zettenvoel je je ook beter. Ik twijfelde een beetje omdat ik bang was beschadiging aan mijn eigen haar te krijgen na een ervaring van 12 jaar geleden bij een andere salon, maar toen ik Sylvia via google vond heb uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. De beste beslissing die ik kon maken.
Het was een uitdaging omdat ik heel kort haar in lagen van mezelf heb, echt net lang genoeg om ze te kunnen plaatsen. Ik wilde superlang haar, waarop ze aangaf dat er wel een limiet aan de lengte zat vanwege de oorspronkelijke lengte maar overleg hebben we dan ook besloten om de extensions in lagen te stylen, zodat de overloop naar mijn eigen haar niet zichtbaar was en ik toch voor lang kon gaan.
Erewoord, je zag niet dat ik extensions had!
Gisteren heb ik dan ook voor de tweede keer extensions bij Sylvia laten plaatsen. Ik heb van nature heel fijn haar en was een beetje nerveus hoe het eronderuit zou komen als de eerste set eruit zou gaan. Maar werkelijk, niet gelogen, met mijn haar was niks mis.
Behalve dat het dan weer superkort was natuurlijk.
We hebben deze keer gekozen voor de fijnere extensions om dit eens uit te proberen en ik vond het er al super uitzien de eerste keer, maar het is nu zelfs nog mooier geworden! Het valt soepel, je ziet weer geen overgang, ik houd van krullen en stylen is helemaal geen probleem, binnen 5 minuten heb ik mooi, lang, krullend haar alsof ik ermee geboren ben 🙂
Voor wie dan ook twijfels heeft, laat het los en ga naar Sylvia!!!!!
Ik kan Sylvia niet genoeg promoten, het is een eerlijke, gezellig babbelende vakvrouw die van mij voorlopig niet met pensioen mag.
Het resultaat is werkelijk niet van echt te onderscheiden.
Dus toppertje! Nogmaals hartelijk bedankt en ik zie je binnenkort weer met de controle. We houden contact!
Groetjes,
Janny (je misschien wel grootste fan)

 

Na maandenlang twijfelen, kwam ik terecht op de site van Pure Hairextensions… Een gouden keuze!

Want sinds mijn afspraak met Sylvia voel ik me als nieuw! Met een heel goed oog voor kleur en haarstructuur liet Sylvia mij een prachtige set extensies zien, die zij vervolgens heel vakkundig heeft gezet. Voor mij zijn dit mijn eerste haarextensies, dus vergelijken kan ik niet, maar ik ben overweldigd door het resultaat. Ik zou mij niet beter kunnen wensen. Ik heb -net als vroeger-weer een mooie bos haar! Het oogt heel natuurlijk en ik ben er zo blij mee! Ook de onderhoudsproducten van Keune (olie, shampoo, masker) zijn echt verrukkelijk. Ik kijk echt uit naar een wasbeurt, omdat mijn haar dan heerlijk zacht voelt. Van klitten of iets dergelijks heb ik (nog) geen last, maar dat verwacht ik ook niet. De adviezen volg ik en het resultaat is er naar! Superblij! Tot over drie maanden!

 

Dankjewel Sylvia, mijn haar zit goed en ik heb het voor de eerste keer bij jou laten zetten en heb er geen last van gehad

deze keer, een verademing na alle extentionservaringen van het afgelopen jaar bij andere hairextensions salon’s, ik heb het nu vanaf woensdag in en ik moet eerlijk zeggen er is nog geen haar uitgevallen ook lijkt het nu weer heel erg gezond en natuurlijk en het is ook goed geknipt!! dit is ook een verademing want met mijn vorige extentions die ik ergens anders heb in laten zetten lag het hele huis vol met haren en ik was elke dag ik weet niet hoe lang aan het borstelen en aan het ontklitten daar ben ik nu ookvan af want mijn haar zit nu gelijk goed eventjes borstelen en Klaar….hartstikke bedankt Silvia en tot de volgende keer maar weer….want zover is Alkmaar nou ook weer niet en de verbinding is prima te doen van Amsterdam naar Alkmaar….

 
 

hairextensions-RotterdamBen er nog steeds zo blij mee.

Wil nooit meer anders haha..! Tot volgende keer! Groetjes Samantha uit Rotterdam

Ik kom nu al bijna 10 jaar bij Sylviahairextensions-den-helder1

en kan daarom zeggen dat hetgeen wat Sylvia doet echt heel goed is. Mensen reageren altijd erg verbaasd als ik ze vertel dat ik extensions heb, en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Ik ben altijd heel erg tevreden en als er iets is dan zorgt Sylvia ervoor dat het zo snel mogelijk en zo goed mogelijk wordt opgelost. Ik blijf de volgende vijf jaar ook zeker nog vaste klant. Extensions van Golden Lengths zijn echt een aanrader, je zelfvertrouwen krijgt een boost!
Groetjes, Patricia

 

Ik zie dat de voor & na foto’s al op je website staan, leuk! Wat een verschil he?

Maar ik dacht, ik stuur je pas een berichtje na een tijdje de extensions gedragen te hebben, want dan weten mensen ook hoelang ze mooi blijven! Ik heb de extensions nu al een week of 5, en het zit nog steeds heel mooi (zie foto). Ben er heel erg blij mee, heb 100 stuks in en er is nog maar eentje per ongeluk uitgeborsteld. Kan gebeuren natuurlijk 😉 Je salon is compact en heel schoon en netjes! Je werkt ontzettend secuur, en dat zo snel, echt knap. De tijd vloog voorbij omdat het ook nog erg gezellig was (ook belangrijk). Het was ook te merken dat je veel kennis had van je vak en niet (zoals ik dat ervaar bij veel kapsters) maar wat “meepraat” met de klant. Je gaf duidelijke tips over de verzorging en behandeling van de extensions, en je kon ook uitleggen waarom dat op die manier moest. Heel professioneel! Ik heb eerder extensions laten zetten in mijn eigen regio, Friesland, maar kwalitatief gezien is dit zoveel beter! Echt de moeite waard om voor naar Alkmaar te rijden! zitten beter verdeeld over mijn hoofd waardoor het veel natuurlijker valt dan bij eerdere keren. De haarkwaliteit van Socap is ook prima en de extensions zijn bovendien makkelijk om mee te werken: ik kan het zo stijl of krullend krijgen als ik zelf wil. Als ik het alleen föhn, is het licht golvend, net als mijn eigen haar, dus ik hoef er ook niet altijd uren aan te besteden, alleen als ik daar zelf tijd/zin voor heb. Al met al ben ik zeer tevreden en ik kom sowieso over 2 maanden (of langer, wie weet) terug om deze extensions eruit te halen en weer meteen nieuwe erin te laten zetten. Dat is het enige nadeel van extensions: het is een soort verslaving. Ik wil niet meer anders. Patricia uit Leeuwarden

 
hairextensions-inzetten-alkmaar2
 
hairextensions-inzetten-alkmaar2
hairextensions-inzetten-alkmaar2
hairextensions-inzetten-alkmaar2

Bij Sabina zijn er 125 hairextensions ingezet van het merk Golden Lengths. De lengte is 50 cm om meer volume en lengte te maken in Sabina haar eigen haar. Er is 1 kleur ingezet kleur 1B. Je kunt dit goed zien op de voor & na foto’s hairextensions

 
 

Amy heeft hairextensions laten zetten doordat er een genafwijking is geconstateerd.

Ik twijfelende al een tijdje om haarextensions te nemen. Ik heb een genafwijking waardoor mijn haar nogal breekbaar is en erg langzaam groeit. Zo kwam ik op de site van Sylvia terecht. Na het lezen van de recensies en het zien van de voor en na foto’s plande ik meteen een intakegesprek en een dag later liet ik de extensions zetten. Het resultaat is echt prachtig! Ik heb er al veel complimenten over gehad en niemand ziet dat het extensions zijn doordat het zo mooi in mijn eigen haar valt. Mijn haar is nu een stuk langer en voller en ik ben er onwijs blij mee en ik voel me een stuk zelfverzekerder!
Sylvia is ook een onwijs lieve vrouw die heel veel verstand heeft van het vak en er alles aan doet om je op je gemak te stellen! Ik ben er onwijs blij mee en ik blijf zeker klant bij Sylvia !

Groetjes, Amy

 
hair-extensions-heerhugowaard1
hairextensions-heerhugowaard
hair-extensions-heerhugowaard-laten-zetten
hair-extensions-heerhugowaard2

Merel uit Heerhugowaard heeft hairextensions van Golden Lengths laten zetten. De kleur die in haar haar zijn verwerkt is 613 licht blond.

 
 

Voordat ik hairextensions in mijn haar liet zetten had ik nogal wat wensen.

Meer volume, geen extra lengte, een paar tinten donkerder dan mijn eigen, door de zon gebleekte, blonde haar en zo natuurlijk mogelijk. Het koste geen enkele moeite Sylvia duidelijk te maken wat ik bedoelde, zij heeft al aan een paar woorden genoeg. En waren de mogelijkheden die zij mij vooraf liet zien, in feite veel mooier dan ik had verwacht. Als een kunstenaar toverde Sylvia de hairextensions zeer snel en vakkundig in mijn haar. Het resultaat is ongelooflijk mooi, terwijl niemand ziet dat die verandering van uiterlijk de hairextensions zijn. Als je haar maar goed zit; door de hulp van Sylvia iedere dag. Liefs, Sandra uit Bergen

 

Ik denk dat ik zo’n 5 jaar geleden via haar website in contact kwam met Sylvia.

vakkundige-ingezette-hair-extensionsToen dacht ik, ik ga het gewoon proberen en ik zie wel. Nou ik kan jullie zeggen: een nieuwe verslaving is geboren. Ik ga altijd met veel plezier naar Sylvia toe en kom er meer dan tevreden weer vandaan. Ze zet het prachtig én snel in en ik denk dat maar weinig mensen weten dat ik extensions in mn haar heb. Zo natuurlijk!
Dus als je een adres zoekt voor professionele, vakkundig ingezette extensions én een gezellige behandeling ben je hier méér dan op z’n plek!
Groetjes Ramona

Ik ben zo langerzamerhand wel een vaste klant hairextensions-wormerveergeworden van Sylvia,

want zoals zij zelf als de eerste keer zei: ‘Dit is verslavend!’ En dat heb ik gemerkt! Haha, iedere keer als ik mij voornam om mijn eigen haar te laten groeien, begon het weer te kriebelen en mailde ik Sylvia voor een nieuwe afspraak. Door de extensions voel ik mij mooier en zelfverzekerder. Bedankt Sylvia! Bente uit Heerhugowaard

 
 
hairextensions amsterdam
hair extensions amsterdam
hairextensions laren
hair extensions laren

Aafke uit Amsterdam heeft hairextensions met slag laten inzetten. De hairextensions zijn 50 cm lang

 

Helaas heeft Anna uit Laren een hormoon stoornis. Dit resulteert dat anna haar haar erg dun is in de punten omdat het eigen haar afbreekt. Pure heeft hairextensions voor fijn haar ingezet van het merk Golden Lengths. Dit is het resultaat!

 

Ook meiden die twijfelen of hun haar wel geschikt is voor extensions, ga gewoon even bij Sylvia langs. Wie weet zijn er gewoon mogelijkheden.
Mij was al door diverse kapsters en extensions-zetters gezegd dat mijn bosje stro hopeloos is en dat ik maar op zoek moest gaan naar een pruik. Ik had al wel elders matten in laten zetten m.b.v. microringen, maar dit zag je goed zitten doordat ik erg weinig haar heb. Door een hormoonziekte heb ik veel haaruitval, mijn haren groeien meestal maar tot 6-10 cm en vallen dan uit. Ook is mijn haar van slechte kwaliteit. Op een gegeven moment durfde ik amper meer de deur uit, ik schaamde me en liep buiten met een petje en een sjaal.
Sylvia zag zeker mogelijkheden en heeft bij mij extensions voor fijn haar ingezet. Het resultaat was prachtig. De extensions zijn heel fijn en licht, waardoor zelfs mijn haar hier niet onder lijdt. Ik hoefde geen volle bos, maar wilde gewoon dat het er toonbaar en gezond uitzag. Ik voel me nu weer vrouwelijk en zeker van mezelf. Dus Sylvia, je bent ook een soort dokter 🙂
Liefs, Anna uit Laren

 

 

 
hairextensions voor fijn haar
meer volume creëren
hairextensions inzetten hoorn
hairextensions hoorn

Bij Monique uit Den Helder hebben we 75 hairextensions van Golden Lengths voor fijn haar ingezet. Het resultaat is heel natuurlijk!

 

Bij Natasja uit Hoorn zijn 50 hairextensions ingezet om de haar punten volger te maken. Dat is gelukt! De hairextensions van Golden Lengths passen perfect bij de structuur van Natasja haar haar.

 
hairextensions-alkmaar-1
hairextensions-alkmaar-3
 

Het is al weer 4 weken geleden dat ik bij je was! en ik kan niet anders zeggen dan dat alle positieve berichten over jou gewoon waar zijn!!!

De week ervoor had jij (samen met mij!) besloten om 2 kleuren van Golden Lengths te gebruiken, ook daar neem jij de tijd voor, we zijn zelfs naar de voordeur bij daglicht gaan kijken om de meest natuurlijke combinatie uit te kiezen! Ik vind de haren van Golden Length een prachtige glans hebben, en nu ik mijn haar zoals ik gewend ben weer krul (ik wilde graag een dikkere bos krullen!) merk ik hoe lang deze erin blijven zitten. Prachtig! Omdat je voor het extensions inzetten vraagt om met gewassen haar te komen zonder stijlingsmousse/gel e.d. vond ik mijn stijle haar (ook op de foto!) onwennig en slap. Maar met mousse en krullen: WAUW! Helemaal wat ik wilde! Ook voor advies achteraf mocht ik je bellen, ik vind je gewoon een kanjer en door dat je naast jouw vakkundigheid ook hartelijk bent (prima combinatie) blijven mensen bij jou komen, net als ik overigens. Dus niet alleen voor langer haar, maar ook voor meer volume (en een beetje langer is meegenomen natuurlijk) ben jij het juiste adres! Ik wens je heel veel succes en tot in de zomer he? Liefs en groetjes van mij, Marja komt uit Almere en heeft hairextensions laten zetten van Golden Lengths

Ik wilde je even zeggen

hoe blij ik ben met de hairextensions van Golden Lengths! Ze blijven zo mooi en zacht. Ik zie de voor & na foto’s al op je website staan. Ben echt zoo blij!!!! Saskia uit Amstelveen

 

Ben maandag voor de eerste keer geweest om te kijken welke haarkleuren en haarstructuur ik nodig had.

Het was meteen een hartelijk welkom en ik voelde me meteen op mijn gemak waardoor ik nog meer zin had in de volgende dag. Dinsdag avond mocht ik weer terug komen en het was meteen gezellig. Net alsof je bij een vriendin op de koffie gaat. Lekker kletsen over van alles en nog wat, wat jou er tevens niet van weerhield om ondertussen lekker door te gaan met waar ik voor kwam. Ik wil mijn hele leven al lang haar. Ik heb een zus met een hele mooie dikke bos haar, helaas hebben mijn ouders alles aan haar gegeven en bleef er voor mij daardoor niks anders over dan een hele berg jaloezie.. hahahaha 😛 Maargoed, daar heb jij gelukkig een einde aan weten te maken. Mijn droom is in vervulling gegaan en ik mag nu de komende tijd ook elke ochtend wakker worden met een flinke bos haar. Ik vind het helemaal geweldig. Loop elke keer weer even langs de spiegel en ja hoor, het is echt waar, een volle bos haar. Dank je wel voor deze gezellige avond en nog meer bedankt voor het eindresultaat. Je hebt dan wel een behoorlijke wachtlijst, maar het was het wachten waard. (een aanrader voor een ieder met dezelfde wens) Groetjes Marian uit Zaandam

 

Wat ben ik onwijs blij met mijn haar, Sylvia is een topper!

Ik krijg veel complimenten over mijn mooie volle bos, niemand die ziet dat het nep is. De extensions zijn mooi gezet, lopen mooi over in je eigen haar en geen kleurverschil te zien! Ik kan iedereen aanraden om bij Pure Hairextensions een afspraak te maken. Groetjes, Jennifer

 
socap-hairextensions-heerhugowaard
socap-hair-extensions-alkmaar
socap-hairextensions-alkmaar

Bij de foto’s hier boven zijn Socap Hairextensions ingezet. De lengte is 40 cm in 2 verschillende kleuren en structuur slag.

 

Nog een reactie van een zeer tevreden klant.

Ik heb al een paar keer eerder hele dure hairextensions laten zetten bij verschillende kapsalons, en steeds was het resultaat teleurstellend tot dat ik bij Sylvia kwam. Sylvia is echt een specialiste op dit gebied. Mijn haar is zeer fijn, broos en heel breekbaar en dat is nu verleden tijd. Je kunt absoluut niet zien dat ik extensions draag. De extensions zijn zo mooi gezet en en gemakkelijk te stijlen, en te verzorgen met de producten van Goldwell, echt geweldig! Ik heb nu eindelijk mooi natuurlijk haar, waar ik heel erg tevreden mee ben, iedere dag opnieuw. Dank je wel Sylvia! Maureen uit Schoorl

 

Lieve Sylvia, Ik wilde je even bedanken. Mijn haar is prachtig geworden!

Precies zo lang en zo vol als dat ik het altijd had willen hebben.
Je hebt de extensies super fijn ingezet. Het is dat ik beter weet, maar anders zou ik zelf ook denken dat het mijn eigen haar is haha!
Je salon is erg prettig en gezellig ingericht, ik heb me er prima op me gemak gevoeld. Je bent een erg leuke dame, en door het gezellige kletsen heb ik me geen moment verveeld op de stoel!
Wat ik ook top vond, is dat je aan de hand van wat foto’s mijn haar kleuren kon bepalen, zodat ik niet vanuit Almere naar Alkmaar hoefde te rijden voor een intake. Echt super!
Nogmaals ontzettend bedankt, ik ben heeeeel erg blij 😀 Tot over een paar maandjes, want ik kom zeker terug!
Liefs Natasja uit Almere

 

Mijn haar ziet er geweldig uit.

Krijg alleen maar positieve reacties.
Precies de goede kleur. Het is de ideale manier om vol en lang haar te krijgen als je dat niet van jezelf hebt. Klasse Sylvia!!!

Groetjes Lisette uit Krommenie

 
blonde-double-drawn-hair-extensions
echt-haar-extensions
blonde-echt-haar-extensions
 

De hairextensions die bij Joyce uit Hoofddorp zijn ingezet zijn van het merk Golden Lengths in 1 kleur de lichtste kleur blond 613.

Na velen jaren ervaring met extensions heb ik 14 dagen terug voor het
eerst bij Sylvia extensions laten inzetten.

Ben zeer tevredenen het is proffesioneel gedaan. Goede kwaliteit, service en daarbij erg leuk en gezellig geholpen. Ik ga zeker terug bij Sylvia, ze heeft er weer een klantje bij! Ik kan het iedereen aanraden om bij Sylvia extensions te
laten zetten! Twijfels over het wel of niet doen? Bij Pure Hairextensions krijg je zeker geen spijt! Gr. Ursula uit Heerhugowaard

 

Ik wil even zeggen dat ik super blij ben, met de extensions.

Niemand zag dat ik extentions had,zelfs geen kleurverschil,te zien!!!!
Super super goed gezet, en het is altijd weer gezellig bij je!!!
Tot snel.  Manuella uit Schagen

hairextensions met krullen
haarverlenging met krullende
hairextensions voor fijn haar
hairextensions voor breekbaar haar

Bij Odette uit Heemstede zijn krullende hairextensions ingezet van het merk Golden Lengths. Er is gekozen voor krullende hairextensions omdat haar eigen haar ook een krul bevat.

Bij Jolien uit Heiloo zijn hairextensions ingezet speciaal voor fijn en breekbaar haar. Er is meer volume gecreëerd maar omdat de haarpunten voller zijn, lijkt het haar langer.

 
 
hairextensions enkhuizen
hairextensions inzetten
hairextensions noordwijk
hairextensions laten zetten noordwijk

Bij Maaike uit Enkhuizen zijn er voor de 2e keer  100 hairextensions van Golden Lengths voor fijn haar in laten zetten. De kleuren zijn kleur 9 en kleur 21 om en om ingezet.

In het haar van Katja uit Noordwijk zijn 70 hairextensions ingezet in 2 kleuren. Katja heeft door ziekte veel haar verloren zodat de haarpunten dunner zijn geworden. Je ziet dat je dit prima kan oplossen met hairextensions. Let wel op dat de haarpunten van de hairextensions mooi vol zijn zodat je minder hairextensions in hoeft te laten zetten. Dit is beter voor je eigen haar!

 

Ik ben heeeeeeeeeel blij met het resultaat!

Iedereen is er enthousiast over die het tot nu toe heeft gezien.. hoewel, ze zagen het niet eens! haha. Heb nu de eerste twee nachten wel even moeten wennen met slapen, maar dat komt vast helemaal goed! Ik denk dat 50 extensions meer dan genoeg is, want het voelt echt als een hele volle bos nu! Nikita heeft me goed doorverwezen! :)Echt leuk om te horen hoe enthousiast iedereen over mijn haar is. Ik was gisteren bij de kapper en hij was eindelijk ook echt enthousiast. Hij kon zien dat iemand met veel ervaring de extensions erin had gezet en vond het zeer netjes gedaan. Annemarie uit Purmerend

 
hair-extensions-alkmaar
echt-haar-extensions-alkmaar
haarmat-alkmaar

Bij Roos uit Harlingen Friesland zijn er 100 normale hairextensions geplaatst. Doordat de Golden Lengths Double Drawn gebonden zijn zijn de haar punten vol. Er zijn 2 kleuren ingezet 75 stuks kleur 613 en 25 stuks kleur 18

 

 In de loop van de jaren is mn haar dunner geworden, dat schijnt normaal te zijn!

Daar kon ik normaal gesproken wel mee leven, al kon ik me verbazen over de dames met die enorme bossen met haar.Totdat ik maart 2012 een grote hersenoperatie moest ondergaan. Ik had een vrouwelijke chirurg dus godzijdank heeft ze alleen een baan door mn haar getrokken en die kaal geschoren. Maar mede door de stress is mn haar dunner geworden, mn kapster wees me erop.Ik ben doodgewoon op google naar ‘veilige haarextensions’ gaan zoeken en ik belandde al snel bij Sylvia. Haar website sprak me aan. Duidelijk, veilig en vertrouwd. Bovendien wilde ik persé echt haar, ik wilde geen plastic bos. Ik ben langs gegaan voor een orienterend gesprek; ik wilde met name meer volume in mn haar en iets langer haar zou alleen maar prettig zijn.Een paar dagen later heeft ze de extensions gezet en WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik stond met een uurtje weer buiten en ik heb de hele weg naar huis alleen maar naar mezelf in de ruiten gekeken. Ik vond het helemaal geweldig!Ik kwam thuis en mn dochter van 17 wilde direct bij Sylvia langs voor haar professionele oordeel; ik had haar aangestoken.Zij heeft nu dus ook een lange en volle bos haar en was net zo blij als ik over het resultaat!Ik ben er helemaal uit: dit is een absolute verrijking en dat had ik al jaren eerder moeten ontdekken!Ik adviseer jullie van harte om ns bij Sylvia langs te gaan…..Anneke uit Heerhugowaard

Even een reactie van een zeer tevreden klant,

na meer dan 10 jaar hairextensions, kwam ik 2 jaar geleden bij Sylvia terecht. In een woord top, zeer goede kwaliteit haar, hairextensions blijven prima zitten, goede service en een zeer professionele vakvrouw. Bovendien een zeer gezellige en vriendelijke meid, de tijd vliegt om. Lieve groeten, Sandra uit Alkmaar

 
hairextensions heerhugowaard
hairextensions heerhugowaard
hairextensions zaandam
hairexensions zaandam

Bij Heleen uit Heerhugowaard zijn 50 hairextensions in 2 kleuren van Golden Lengths, kleur 2 en kleur 4 ingezet. Wie goed oplet ziet dat er een stukje is afgeknipt ipv erbij. Er is ongeveer 2 cm afgeknipt zodat de haar punten mooi vol zijn.

De microring hairextensions bij Linda uit Zaandam zijn lang gehouden. Er zijn 125 hairextensions van Golden Lengths ingezet met microringen. De haarpunten zijn vol ook op een lengte van 50 cm. Bij Linda zijn 3 verschillende kleuren ingezet die perfect bij elkaar passen.

 

Ik heb vanmorgen voor het eerst extensions laten zetten.

Helaas had de kapper twee weken geleden mijn haar echt véél te kort geknipt waardoor ik op zoek was gegaan naar een oplossing….Zodoende kwam ik op de site van Sylvia terecht.
Na een super snelle afspraak te hebben gemaakt, gaf zij mij aan mij een oplossing te kunnen bieden.
Het is echt super zoals het geworden is; de kleur, het haar…het is net echt, ben weer helemaal blij!!!! Vakkundig ingezet en prachtig in mijn eigen haar gesneden.
Sylvia bedankt!!! Ben weer helemaal gelukkig! Stephanie uit Den Helder

 
haar-extensions-alkmaar
haar-extensions-friesland
hairextensions-amstelveen
hair-extensions-amstelveen-zetten

Bij Vivian uit Vlieland zijn er 100 hairextensions ingezet  in 1 kleur. De lengte is 50 cm.

Bij Michelle uit Amstelveen zijn er ook 100 hairextensions ingezet in 1 kleur.

 

Wát ben ik blij met mijn haar!

Ik was erg zenuwachtig maar dat was geheel ongegrond. Ik vond het gezellig bij je, je werkt snel en secuur, je salon is schoon en het resultaat is prachtig. Ik krijg ontzettend veel reacties van mensen die mij complimenteren met mijn mooie haar, als ik ze dan zeg dat het hardstikke nep is willen ze gelijk weten waar ik mijn haar heb laten doen! Sandra uit Schagen

Ik wilde je even laten weten dat ik SUPER tevreden ben met mijn extensions.

In tegenstelling tot waar ik het de vorige keer heb laten doen zit alles er nog in! Vorige keer waren er na 2 dagen al een aantal uit, nu zit alles perfect! Thx! Groetjes Renate uit Enkhuizen

Vanmorgen voor de eerste keer bij Sylvia geweest.

Ik heb heel lang getwijfeld, of het wel zou staan, of het natuurlijk eruit zou zien..nou ja, over van alles eigenlijk. Maar het resultaat is geweldig, het ziet er zo natuurlijk uit!! De kleur is perfect gekozen, het valt niet eens op in mijn eigen haar. Dus als je twijfelt, net als ik al die tijd gedaan heb, dan ben je bij Sylvia echt aan het goede adres. Ramona uit Hoorn

 
hairextensions amsterdam
hairextensions amsterdam
hairextensions inzetten
hairextensions heerhugowaard

Ilse uit Amsterdam zijn 75 hairextensions van Golden Lengths ingezet in 3 verschillende kleuren.

Bij Tina uit Heerhugowaard zijn 100 hairextensions geplaatst van Golden Lengths. De hairextensions van Golden Lengths hebben volle haarpunten zodat er minder hairextensions ingezet hoeft te worden voor een mooi resultaat!

 

Silvia is een leuk mens en professioneel .

Ik heb eigenlijk vrij kort haar en vroeg of extentions zouden kunnen. Ik ben bij haar geweest en mn lengte was net lang genoeg! Zo heb ik vlak voor kerst vanaf halverwege mn hoofd tot in mn nek extentions (had mn haar koperblond geverft en ze had precies dezelfde kleur haar liggen) . De eerste 2 weken deed het wat zeer met slapen en moest wennen aan lang haar(het is zo’n 15 a 20 cm en gesneden in model) . Kortom vind ik het heel erg leuk. dankjewel Silvia. Gr Selma uit Haarlem

 

Wat een vakvrouw!!!

Ik heb elders in Alkmaar hairextensions in laten zetten ook hairextensions van het merk Great lengths en andere merken maar dat voldeed absoluut niet aan mijn wensen! Je kan zien dat Sylvia haar werk met goede zorg en passie uitvoert. Sylvia enorm bedankt voor het mooie resultaat en zeker tot de volgende keer. Josien uit Krommenie

 

Ik heb al een paar keer eerder hele dure Great lenghts hairextensions

laten zetten bij verschillende kapsalons, en steeds was het resultaat teleurstellend tot dat ik bij Sylvia kwam. Sylvia is echt een specialiste op dit gebied. Je kunt absoluut niet zien dat ik extensions draag. De extensions zijn zo mooi gezet en en gemakkelijk te stijlen, en te verzorgen met de producten van Keune, echt geweldig! Groetjes Josje uit Amsterdam

 
hairextensions in leiden
hairextensions leiden
hairextensions inzetten
hairextensions inzetten

Tilly uit Leiden daar zijn 125 hairextensions in de kleur 1B van Golden Lengths ingezet. De hairextensions voelen zacht en vallen soepel in het eigen haar.

Ilse uit Alkmaar heeft 75 hairextensions in 2 verschillende kleuren van het merk Golden Lengths in laten zetten. Bij Ilse kun je zien dat je een bobline mooi vol kan maken met hairextensions dus je hoeft je haar niet altijd te verlengen.

 

Ik heb bijna een week geleden bij Sylvia extensions laten zetten.

Ik had al eerder extensions gehad bij een ander, alleen vielen die na een paar dagen uit. In 2 uurtjes zaten mijn 125 extensions erin en het ziet er top uit. Krijg van vrienden heel veel leuke complimentjes over mijn haar. Je wordt goed geadviseerd en Sylvia is erg vriendelijk. Sylvia ik ben echt blij met mijn haar. Liefs van Sasja uit Heerhugowaard

 

Afgelopen zaterdag voor het eerst extentions laten zetten en ben er zo super blij mee.

Iedereen in mijn omgeving vind het ook super mooi.
Sylvia ik kan je niet genoeg bedanken je bent geweldig. Michelle uit Antwerpen

 
hairextensions Utrecht
hairextensions inzetten Utrecht
hairextensions hoorn
hairextensions hoorn

Anneke uit Utrecht vond het eng om hairextensions te laten inzetten door de vele negatieve verhalen op het internet. Daarom hebben we gekozen voor de hairextensions voor fijn haar die nagenoeg geen haarschade achter laten als je de hairextensions verwijderd. Vraag naar de mogelijkheden of dit ook bij jou kan!

 

Natalie uit Hoorn heeft hairextensions laten inzetten omdat ze graag veel en langer haar wilde. Dat is volgens mij gelukt! De hairextensions die bij Natalie zijn geplaatst zijn van het merk Golden Lengths. De haarpunten zijn mooi vol zodat we aan de wensen van Natalie kunnen voldoen.

 
 

Ik wilde je ff heel erg bedanken!!!!!

Heb van de week me haar bij je laten doen, en ben der heeel erg tevreden mee. Net gewassen, en met de fohn droog gemaakt zoals je het me heb laten zien. EN ECHT WEER PERFECT. Dank je wel, eindelijk waar voor me geld.
En zeker tot de volgende x. Karin uit Beverwijk

 
Hairextensions laten zetten
hairextensions Hoofddorp
voor en na foto's
voor en na foto's hairextensions

Bij Denise uit Hoofddorp zijn er 100 hairextensions ingezet van Golden Lengths in 2 kleuren.

Marian uit Langedijk heeft 75 hairextensions in 1 kleur in laten inzetten. Je ziet goed bij de voor en na foto’s het verschil in de haar punten. Dit komt ook door de Golden Lengths, die zijn vol in de haar punten (double drawn) dus je hebt minder hairextensions nodig voor dit resultaat dan hairextensions die dun in de haar punten zijn

 

Beter laat dan nooit.. Inmiddels nu 2 maanden extensions en ik ben bang dat ik verslaafd ben..

Ze mogen er nooit meer uit! Toen mijn extensions er net inzaten heb ik veel problemen gehad met de verzorging. Ik had geen verzorgingsproducten bij Sylvia gekocht en binnen een paar dagen was het zo droog als touw. Ondanks de conditioner en serums die ik enthousiast smeerde. Veel overleg met Sylvia gehad en zij heeft zelfs voorgesteld om er een nieuwe partij in te zetten! Wat een service! Gelukkig was ik inmiddels overgestapt op een andere shampoo en is mijn haar inmiddels hersteld in een lekkere volle zachte bos. Ik ben bang dat ik vast moet gaan sparen want over een paar maanden zit ik gewoon weer bij je in de stoel. Annemarie uit Schagen

Klein maandje heb ik mn extensions nu. Krijg veel complimenten over het resultaat,

dat het er zo mooi en echt uit ziet en dat zelfs de kleur perfect aansluit. Ben zeer tevreden! Sylvia werkt snel en zorgvuldig en het is nog gezellig ook. Kortom een blijvertje!! Maaike uit Haarlem

hairextensions inzetten
hairextensions inzetten
hairextensions inzetten
hairextensions inzetten

Bij Joyce zijn 100 hairextensions ingezet in 1 kleur, lengte 50 cm van Golden Lengths.

Ik ben mega blij met mijn extensions. Het is heel mooi en heel natuurlijk.

Ik wil nooit meer anders. Ik heb Socap extensions en deze zijn van een goede kwaliteit! Ik vind het ook niet duur bij Sylvia. En Syl zelf is een leuke gezellige meid en dat is ook belangrijk! Ik was binnen 2 uurtjes klaar met 150 hairextensions incl.in model snijden! Ik ben helemaal blij!!! Wendy uit Amstelveen

Heb ongeveer 2 weken gelden voor de eerste keer mijn extensions bij Sylvia laten zetten,

ben verslaafd aan extensions en doe het nu al 7 jaar achter elkaar. Heb gelukkig meerder goede ervaringen met extensions alleen de laatste 2 keer wat minder. Ben zeer tevreden over mijn haar het zit mooi en de looks zijn zeer natuurlijk zoals we het willen. Buiten het haar om voel je je op je gemak in de salon en is het heel gezellig om even bij te kletsen. Sylvia bedankt ben een zeer tevreden mens en kom absoluut weer terug. Sandra uit Haarlem

Sylvia, ik ben erg blij met de extensions.

Ze zitten er nu 2/3 weken in en het oogt erg natuurlijk. Niemand is het opgevallen behalve dan dat mijn haar gewoon goed zit. Ik ben er nog geen een verloren en ik heb andere ervaringen… Los van het feit dat de extensions goed zitten, ben jij ook een topper! Bedankt en tot de volgende keer! Marjolein uit Alkmaar

hairextensions den helder
hairextensions inzetten
hairextensions beverwijk
hairextensions in beverwijk

Bij Dione uit Den Helder zijn 100 hairextensions ingezet in 2 kleuren, lengte 50 cm van Golden Lengths.

 

Bij Kirsten uit Beverwijk zijn de hairextensions voor fijn haar ingezet.

Mijn extensions zitten er al een tijdje in,

maar ik ben er nog steeds super blij mee!!! Alleen maar leuke en positieve reacties! Bedankt!!! Ermee uit Castricum

Ik ben heel erg tevreden met mijn hairextensios

die ik heb laten zetten om mijn haar vanuit een bob weer lang te laten groeien. Het verloop tussen mijn eigen haar en de hairextensions is nauwelijks zichtbaar, de kleuris perfect en ik krijg alleen maar complimenten over mijn haar. Sylvia werkt vanuit een prachtige nieuwe salon, is zeer flexibel en de service tijdens het zetten maar ook daarna is fantastisch! Ik kom zeker weer terug om mijn haar voller te laten lijken als het weer lang is. Bedankt Sylvia. Kim uit Alkmaar

krullende-hairextensions
krullende-hairextensions
haarlem hairextensions
hairextensions haarlem

Er zijn 75 krullende hairextensions van Golden Lengths ingezet bij Suuz uit Alkmaar. Het resultaat is verbluffend! Suuz wilde graag meer volume in haar eigen haar.

De hairextensions van Nicole uit Haarlem zijn van Golden Lengths Exclusive. De haarpunten zijn mooi vol.

Ik ben erg tevreden met mijn extensions.

Heb ze daarom voor de derde keer in laten zetten. Goed werk, goede kwaliteit! Rosanna uit Wormerveer

Weer helemaal toppie en er echt heel blij mee.

Het wordt elke keer nog mooier en het is altijd gezellig en je
kan er alles mee doen met het haar. Dus waar wacht je nog op! Groetjes…Ingrid uit Julianadorp

Mijn hairextensions zitten nu ruim een maand, allemaal en nog steeds geweldig!

Geweldig zacht haar, en precies de goede kleuren, heel natuurlijk. Het is te merken dat Sylvia haar werk met plezier en veel zorg uitvoert. Bedankt Sylvia! Suzanne uit Amsterdam

Al drie maal heb ik mijn extensions laten inzetten door Sylvia, ze is niet alleen een vakvrouw,

maar ook een zeer gezellige dame. De tijd vliegt voorbij als je in de stoel zit, en het resultaat…………geweldig. Helemaal top Sylvia, je heb me weer heel
blij gemaakt, zie je over een maand of 5. Liefs Anne uit Purmerend

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit!

Bij deze wil ik je nog even heel erg bedanken voor het inzetten van mijn extensions, de kapper die bij mij eerder Great Lenghts heeft gezet gaf een groot compliment. Ik ben er ook erg blij mee, mijn haar is voller en lekker lang! Love it! Het is nu ongeveer 6 a 7 weken geleden dat je ze bij mij hebt in gezet en ze zitten nog perfect. Ik kan nog even vooruit, maar sta alweer te popelen voor de nieuwe ronde! Ik bel je over 3 maandjes voor een nieuwe afspraak. Thanks voor alles :-). Anna uit Wormerveer

Heb ongeveer 2 weken gelden voor de eerste keer mijn extensions bij Sylvia laten zetten,

ben verslaafd aan extensions en doe het nu al 7 jaar achter elkaar. Heb gelukkig meerder goede ervaringen met extensions alleen de laatste 2 keer wat minder. Ben zeer tevreden over mijn haar het zit mooi en de looks zijn zeer natuurlijk zoals we het willen. Buiten het haar om voel je je op je gemak in de salon en is het heel gezellig om even bij te kletsen.
Sylvia bedankt ben een zeer tevreden mens en kom absoluut weer terug. Sandra uit Egmond aan Zee

Ik heb voor het eerst 3 maanden geleden bij Sylvia extensions laten zetten. vond het best wel spannend.

Ik wilde eerst even kijken hoe het bleef zitten voordat ik hier een reactie zou plaatsen. Nou, het is echt super! Ik heb de Indian Gold extensions genomen. Mijn vriendin is kapster (alleen doet zij geen extensions) maar zij zei dat het niet alleen echt haar is maar ook goed van kwaliteit. Ik ben er heel blij mee, het ziet er natuurlijk en mooi uit, ook de kleur is perfect, valt echt niet op. En Sylvia , je bent een hele leuke meid, ik vond het gezellig, jammer dat je niet iets dichterbij woont!;o) Dus, mocht je twijfelen, hoeft niet! Sylvia is niet alleen goed maar ze gebruikt ook kwaliteits hairextensions. Groetjes Simone uit Heemstede

Ben hartstikke blij met mijn extensions!

Sylvia is een echte professional. Het ging snel, het was gezellig, en het resultaat is super mooi. Precies de juist kleur dus het valt totaal niet op dat het extensions zijn. Ik moest er een aardig afstandje voor afleggen gezien
ik uit Breda kwam, maar geen moment spijt gehad! Voor de prijs,
kwaliteit en service was dit de juiste keuze!! Jolanda uit Breda

Ik heb voor het eerst hairextensions laten zetten en ben erg blij dat ik dit door Sylvia bij Pure Hairextensions heb laten doen.

De kleur is door sylvia perfect gekozen. Ze zijn heel mooi ingezet, niemand ziet dat het hairextensions zij. Echt super dus, voor een goede prijs. Zeker doen! Laura uit Hoorn

Vorige week voor het eerst bij Sylvia geweest,ik kan niet anders zeggen
helemaal super.

Voelde me erg op me gemak, vriendelijk ontvangen en erg
vlot met inzetten. Een heel mooi resultaat. Sylvia nogmaals bedankt en tot de volgende keer. Erg mooie voor en na hairextensions pagina! Inga uit Alkmaar

Bo is al 7 jaar vaste klant bij Pure Hairextensions

en ik kan niet anders zeggen dan helemaal TOP. Het wordt nu tijd dat er nieuwe gezet gaan worden maar ze zitten dan ook al 7 mnd bij mij. Bo uit Zaandam

 

Blije Dochter, zo leuk!

Jeetje ik wist niet wat ik zag zo mooi en natuurlijk…en wat heb ik een blije dochter, heel erg bedankt helaas kon ik er niet bij zijn moest werken,
Maar echt complimenten!
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl