Tarieven Clip In Extensions

Tarieven Clip In Extensions zijn inclusief:

  • Clip In Extensions 100% echt haar
  • Voorradig
  • Kleurbepaling
  • Persoonlijke uitleg
  • Beschrijving “hoe je de Clip In’s behandeld”

 

Clip in stijl haarlengteprijs
Clip in40 cm€ 219,00
Clip in50 cm€ 229,00
Clip In slag in haarLengtePrijs
Clip In40 cm€ 239,00
Clip In50 cm€ 249,00

Wat zijn een Clip In Extensions

Dit zijn haarmatten waar kleine clips aan zijn bevestigd. Je kunt de haarmatten dragen voor gelegenheden zoals een bruiloft, partijen of andere feestelijkheden. Een Clip in zet je in je haar dmv kleine clips. Pure Hairextensions heeft 2 soorten Clip In Extensions omdat ieders haar niet het zelfde is. Het is belangrijk dat de hoeveelheid haar goedTarieven Clip In Extensions overeenkomt met je eigen haar.

 

Op voorraad

De Clip in zijn in vele kleuren in de structuur stijl voorradig dus je kunt ze meteen in laten zetten en met een volle haarbos naar huis gaan. Het kan weleens voorkomen dat de juiste kleur voor jou is uitverkocht. We bestellen dan meteen voor jou kosteloos de juiste kleur. De levertijd is 1 werkdag mits voorradig bij de leverancier.

 

Haarstructuur

De haarstructuur van de Clip In is stijl en met slag. Pure heeft hiervoor gekozen omdat de haar kwaliteit beter is dan als er een krul wordt toegevoegd. Vaak wordt de krul pluizig na 1 keer wassen. Daarbij is het heel gemakkelijk om een mooie krul te maken in de Clip In hairextensions met een krultang. De haarmatten zijn immers gemaakt van 100% echt haar. Je kunt de haarmatten ook stijlen met een stijltang, geen enkel probleem. Zorg er wel voor dat je een hitte serum gebruikt voor het beschermen van de haren zodat ze mooi van kwaliteit blijven.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl