Microring hairextensions zijn hairextensions die worden bevestigd in je eigen haar zonder warmte dmv van een ringetje. De microring is in verschillende kleuren leverbaar. Omdat er allemaal kleine plukjes worden gezet kun je prachtige kleuren combinaties maken.

In de ring zit een siliconen laagje die om je eigen haar wordt bevestigd.microring hairextensionsDe I tip microring hairextensions worden erin geschoven en dicht geknepen. Het voordeel van de I tip microring hair extensions zijn dat je ze kan hergebruiken. Er zijn ook een aantal nadelen van de microring hair extensions dat ze snel uit je haar kunnen glijden (dit kan al na 1 week!) dan een keratine wax hair extensions en je kunt ze sneller zien in je eigen haar. Een aantal voordelen kunnen zijn dat er geen warmte wordt gebruikt bij het inzetten van de microring met
hode en je kunt de microring hairextensions meerdere malen gebruiken.

Double Drawn microring hairextensions

De hairextensions van Golden Lengths zijn Double Drawn gebonden dat wil zeggen dat de alle haren dezelfde lengte zijn. Als je een haarverlenging laat zetten in je eigen haar heb je minder hairextensions nodig dan Single Drawn microring hairextensions want in de Single Drawn zijn veel korte haren verwerkt. Je kunt bij Pure de merken Golden Lengths en Indian Gold micro ring hair extensions in laten zetten.

Ik krijg vaak de vraag “Waarom de Golden Lengths alleen stijle hair extensions in het assortiment hebben”. Het antwoord is heel simpel. Als er een slag of krul aan de hair extensions wordt toegevoegd zal de kwaliteit achteruit gaan, de hair extensions zullen erg droog gaan aanvoelen. Je kunt een mooie natuurlijke slag of krul creëren door een krultang te gebruiken. Je zult zien dat de krul lang blijft zitten en natuurlijk valt. Als je je haar stijl wilt dragen kan je met een stijltang het haar bewerken. De haren zullen mooi in je eigen haar vallen en de overgang van je eigen haar zal natuurlijker zijn.

De verschillen per Merk

Pure zet microring hairextensions in 2 merken: Golden Lengths en Indian Gold. De Golden Lengths microring hairextensions zijn voller dan de microring hairextensions van het merk Indian Gold. De Golden Lengths bevatten meer haar per extension. Golden Lengths is verkrijgbaar in de structuur stijl. Bij Indian Gold kun je uit 3 varianten kiezen. De structuur straight, slight wavy en body wavy.

Lees meer over de verschillen per merk hairextensions

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl