Ik krijg altijd veelgestelde vragen over hairextensions, micro ring extensions, haar matten en haarstukken. De veelgestelde vragen gaan over hoeveel hairextensions je het beste kunt laten 

veelgestelde vrageninzetten tot hoe kan ik het beste de hairextensions verzorgen en hoelang moet mijn eigen haar zijn om de hairextensions in te zetten.

Veelgestelde vragen over hairextensions, micro ring extensions, haar matten en haarstukken

In deze pagina heb ik de veelgestelde vragen gebundeld die ik krijg over Hairextensions, Micro ring extensions, Haar matten, haar vezels, Clip in extensions en haarstukken verzameld. Misschien staat je vraag erbij?

Maak een vrijblijvende en gratis advies afspraak en stel je veelgestelde vragen persoonlijk!

Mocht je een veelgestelde vraag hebben en kom je er niet meer uit welke hairextenions het beste bij jou past, maak een persoonlijke advies afspraak. In de advies afspraak kan ik jou zien en jou een persoonlijk advies geven over welke haarverlenging het mooiste past bij jou. Ook worden al jouw vragen over hairextensions beantwoorden.  Waar wacht je nog op en maak een gratis en vrijblijvende advies afspraak. Je bent van harte welkom

Hoelang blijven hairextensions zitten

 

De hairextensions kunnen met een juiste verzorging ongeveer 3/4 maanden in je haar blijven.

Zijn de Hairextensions en micro ring extensions waar Pure mee werkt gemaakt van echt haar?

 

Dit is een van de veelgestelde vragen. Ja zeker, alle hairextensions die wij verwerken komen uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar twintig mijoen bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempel kappers. Zij scheren uit danbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buiten gewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc.

Hoeveel hairextensions heb je ongeveer nodig?

 

Dat hangt van je eigen haar en wensen af. Voor een verlenging heb je tussen 100/150 hairextensions nodig. Hoe dikker je eigen haar hoe meer hairextensions je nodig hebt. Voor een volume heb je ongeveer 50/75 hairextensions nodig.

Hoe lang duurt ongeveer inzetten van een haarverlening of volume zetting

 

Dat hangt ervan af hoeveel hairextensions er in je haar gezet gaan worden. Meestal duurt een haarverlenging 60 minuten tot 1,5 uur en een volume zetting 30 minuten tot 1 uur.

Zijn hairextensions of microringen schadelijk voor mijn haar

 

Nee, maar hairextensions, haarmatten en microringen niet geheel onschadelijk voor je haar, echter is in principe alles wat je met je haar doet schadelijk zoals verven, permanenten en stijlen met een stijltang etc. Je kunt het zoveel mogelijk beperken door de juiste verzorging in acht te nemen, ook dan is het geen probleem om continu hairextensions te dragen zolang je de hairextensions tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kunt, als je wilt meteen nieuwe hairextensions laten plaatsen

Hoelang moet je eigen haar minimaal zijn?

 

Voor het plaatsen van hairextensions dient je haar minimaal 15 cm te zijn. Dit is nodig om een natuurlijk mogelijk overloop van je eigen haar te creeren, zodat de hairextensions onzichtbaar zijn.

Kan ik mijn eigen haar gewoon borstelen?

 

Ja, maar alleen met de speciale hairextensions borstel.

Ik gebruik medicijnen kan ik een haarverlenging inzetten?

 

Sommige medicijnen , chomokuur, stress en zwangerschap kunnen je haren beinvloeden dus hebben ook invloed op het verliezen van je haren, dus ook op uw hairextensions. Wij adviseren dan om geen hairextensions, hairweft of microringen te laten plaatsen. Als je wel hairextensions wilt laten plaatsen is dit geheel op eigen risico.

Kan ik gewone haarproducten gebruiken?

 

Dat kan maar je moet er wel rekening mee houden dat de hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar, welke niet meer worden gevoed door de hoofdhuid. Bij verkeerde producten kunnen de hairextensions uitglijden en haar kan droog gaan aanvoelen. Producten speciaal voor hairextensions zijn verkrijgbaar in de studio.

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

 

Dit is een van de veelgestelde vragen. Het is normaal om 10% van de hairextensions te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Het kan zijn dat aand ie haren een hairextension zit. Omdat je haar verliest wordt de draag kracht minder en zal uiteindelijk de hairextensions los laten. Als er hairexensions binnen twee maanden los laten, bewaar deze. Wij plaatsen deze gratis voor je terug. De hairextensions die geplaatst zijn met microringen zullen sneller uitglijden dan de hairextensions met een keratine wax.

Wat is Double Drawn Hairextensions?

 

Alle haarverlengingen van Golden Lengths Exclusive zijn Double Drawn gebonden. Dit wil zeggen dat de haren dezelfde lengte zijn. Er zijn geen korte haren in verwerkt. Dit resulteert dat de haarpunten net zo vol zijn als het bovenste gedeelte van de haarverlenging.

Dit geeft een prachtig resultaat als de haar punten dun zijn geworden door slijtage. Zet 50/75 hairextensions in het haar en het haar heeft volle haar punten. Als je dan ook de juiste kleur kiest zal niemand zien dat er er hairextensions in zijn geplaatst!

Kun je Hairweft en/of Hairextensions krullen of stijlen

 

Ja zeker dat is geen enkel probleem! Alle haarverlengingen waar Pure mee werkt worden gemaakt van 100% echt menselijk haar. Probeer bij het krullen en stijlen van de hairextensions de keratine bondingen te ontzien want dan kunnen de bondingen smelten door de warmte van de stijltang en krultang etc.

Kan ik mijn haar en/of uitgroei verven als er hairextensions in mijn haar zitten?

 

Een van de veel getelde vragen. Ja hoor dat kan. Je kunt de hair extensions in dezelfde tint of donkerder verven, niet lichter. Je eigen haar heeft een andere DNA dus de kleur kan anders uitpakken. Verf eerst een proefplukje! Let er wel op dat de garantie vervalt als de hairextensions zijn gekleurd. Je uitgroei verven is ook geen probleem! Die kun je gewoon bij kleuren!

Hoelang kunnen hairextensions in mijn haar blijven zitten?

 

De hairextensions moet je na 3/4 maanden verwijderen met een speciale hairextensions verwijdervloeistof en verwijdertang. Soms kunnen de hairextensions langer in je haar blijven maar dit ligt aan je haar groei en verzorging. Dit is overigens niet aan te raden.

Je kunt bij Pure een verwijderset kopen om je hairextensions te verwijderen.

Hoeveel hairextensions heb ik nodig voor een mooi resultaat?

 

Deze veelgestelde vragen ligt er aan wat je wilt en aan de dikte van je eigen haar. Voor meer volume 50/75 stuks. Als je lengte wilt in normaal haar 100/125 stuks en bij dik haar 125/150/175 stuks.

Je bent van harte welkom om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken met Pure. Je kunt je veelgestelde vragen persoonlijk aan mij vragen. Ik kijk welke methode het beste is voor je eigen haar en het mooist bij jou staat! Je krijgt een persoonlijk advies en er wordt meteen de prijs voor je uitgerekend wat de haarverlenging of volume gaat kosten.

Zijn hairextensions met een keratine wax slecht voor mijn haar?

 

Nee hoor, als de waxjes worden zacht gemaakt met de connector (warmtetang) op de juiste temperatuur. De connector heeft een temperatuur regelaar zodat je kan zien welke temperatuur die staat ingesteld. Je haar kan de warmte goed weerstaan. De tang wordt minder warm dan een stijltang. Als je haar goed verzorgd, op tijd laat en professioneel laat verwijderen is de beschadiging nihil. Daarbij alles wat je aan je haar toevoegt is schadelijk, ook kunnen hairextensions schadelijk zijn dit kan maar hoeft zeker niet!

Kun je de hairextensions hergebruiken?

Dat kan zeker! De microring hairextensions kun je makkelijker hergebruiken want die hoef je niet te voorzien van een nieuw waxje. Je kunt het staafje aan de i tip hairextensions weer opnieuw inschuiven in een microring.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl