haar vezels kopen
haar vezels kopen
 
 

Haar Vezels

Haar vezels van  Golden Lengths kun je op een veilige manier je haar dikker en voller laten lijken. Als je fijn haar hebt kun je deze poeder makkelijk op je hoofdhuid strooien. Je zult zien wat een effect de gekleurde poeder heeft. De poeder hecht zich aan de haren zodat de haren dikker lijken. Kijk hier onder naar film die ik heb laten maken. Bekijk het grote verschil!

De haarvezels ook wel hairfibers genoemd bevatten kleine proteïne keratine microvezels die zich vermengen met je eigen haar. De haarvezels zijn in 10 verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn niet zichtbaar zijn je eigen haar. De Golden Lengths haarvezels zijn gemaakt van Keratine proteïnen, dit is een haar eigen stof. Als je de kleine gekleurde poeder haarvezels op je eigen haar en hoofdhuid strooit zie je direct dat het veel voller en natuurlijker uitziet. Zie de voor en na foto’s.

Je kunt de haar vezels makkelijk aanbrengen

Je kunt de haarvezels makkelijk aanbrengen op je eigen haar door de strooi flacon boven de dunne gedeelte van je haar te houden en licht te schudden. In een paar seconden zullen er kleine microscopische haarvezels op je haar en hoofdhuid vallen. Deze vermengen zich met jouw eigen haar. De haar vezels hechten zich aan jouw eigen haar en hoofdhuid. Na het aanbrengen kun je het beste met een vlakke hand over je haar heen strijken zodat alle deeltjes goed zijn verdeeld. Voor een langere houdbaarheid in je haar kun je haarlak spuiten op de bestrooide delen. De Golden Lengths haarvezels blijven de gehele dag perfect zitten. Je kunt de haar vezels makkelijk verwijderen door je haar te wassen met shampoo.

Heb je over dit product vragen? Je kunt bij veel gestelde vragen kijken of jouw vraag al eerder is gesteld. Zit jouw vraag er niet tussen, laat mij het weten. Ik ben bereikbaar via mail of onderstaande telefoonnummers.

Je kunt de haar vezels kopen bij Pure Hairextensions in de studio. Het is ook mogelijk om de haar vezels online te kopen in de webwinkel van Golden Lengths. Koop hier de haar vezels online

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl