Haarolie of haarserum voor je extensions. Dit is een vraag die ik vaak krijg. Ik ga uitleggen in dit artikel wat de beide producten doen voor jou en wat zijn de verschillen tussen deze twee producten.

 

Haaroliehaarolie of haarserum voor je extensions

Haarolie is een verzorgendproduct voor je haar maar ook voor de hairextensions. Je kunt het gebruiken op handdoek droog of droog haar. Doordat de olie in haar trekt krijgt je haar weer de natuurlijke glans en elasticiteit terug. Als het koud buiten is wordt je haar vaak statisch. Je zult zien als je olie in haar gebruikt dit een stuk minder is. Statisch haar is veelvuldig droog van structuur. Door de haarolie te gebruiken zorg je ervoor dat het haar weer wordt hersteld. Vaak wordt in pluizig en weerbarstig haar een olie gebruik om je haar te temmen. Zorg ervoor dat je niet teveel gebruikt op je haar. Pluizig haar is droog van structuur en de olie zorgt voor de verzorging en de voeding van je haar.

Haarserum

Haarserum is een verzorgingsproduct en geeft optimale bescherming aan je haar en hairextensions. Je kunt de haarserum gebruiken op handdoek droog of droog haar. Omdat de haarserum een laagje over je haar heen legt kunnen de schadelijke invloeden van buitenaf niet binnen dringen in je haar en hairextensions. Vaak bevat een haarserum een UV protector om je haar te beschermen tegen de zon. Een hittebeschermer om je haar te beschermen tegen hete styling tools is een must. Tevens zorgt een haarserum voor een schitterende, natuurlijke glans op je hairextensions. Net als bij de haarolie kan je een serum ook gebruiken voor statisch haar en zorgt ervoor dat je haar niet uitdroogt. Serum wordt gebruikt bij pluizig en weerbarstig haar. Door een serum wordt je haar weer handelbaar en gevoed.

Haarolie of haarserum voor je extensionshaarolie of haarserum voor hairextensions

Zoals je hebt gelezen is er weinig verschil tussen een haarolie en een haarserum voor je extensions. Het grote verschil is dat een olie zoals een Argan haarolie in je haar trekt en de haarserum geeft je een beschermend jasje om je haar. Je kunt de beide producten tegelijk gebruiken. Let er wel op dat je niet teveel gebruikt.

Gebruik de haarolie en haarserum alleen in de lengte van je hairextensions. Niet op je hoofdhuid want dan kunnen de hairextensions door de gladheid van het product uit je haar glijden en dat is niet de bedoeling. Gebruik altijd een een haarserum of haarolie in je haarverlenging met hairextensions. Je haar ziet er gezonder en natuurlijker uit en je lokken worden beschermd.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl