Hairextensions beschermen tegen de zon. Pas op met zonnebrandcrème! Blonde hairextensions kunnen verkleuren als het in contact komt met zonnebrandcrème. Let goed op als je van plan bent lekker van het zonnetje te genieten dat je haar en hairextensions niet in contact komt met de delen van je lichaam die je hebt in gesmeerd. Let ook op je handen als je regelmatig met je handen door je haar gaat. Sommige merken zonnebrandcrème bevatten een extra bruiner. Als je haar en hairextensions daarmee in aanraking komt,  kan je haar oranje gaan kleuren.

Aanvullende verzorging voor je hairextensions is echt een aanrader!!Bescherm je hairextensions

Er zijn producten te verkrijgen met UV beschermer! Deze UV beschermer beschermd je haar tegen de zon. Dit kan uitdroging en verkleuring voorkomen. Ook als je gaat zwemmen in zeewater en/of Chloor kunnen je hairextensions droger worden en zelfs gaan klitten. De allerbeste bescherming is je haar niet nat maken. Als je dit wel wilt zorg er dan voor dat je haar goed borsteld, olie toevoegen aan je haar en een vlecht maken zodat je haar niet kan klitten. Spoel je haar uit met zoet water.

Een paar tips:

– Draag een hoedje of petje als je gaat zonnen.
– Doe je haar niet in een (rommel) knot als je gaat zwemmen en van plan bent je haar nat te maken met chloor of zeewater.
– Altijd na het zonnen een masker gebruiken voor hairextensions.
– Als je haar toch oranje is geworden, probeer je haren voorzichtig te wassen met zilvershampoo.
– De Golden Lengths Treatment Olie en de Golden Lengths Serum bevatten een UV beschermer.

Je kunt de producten uitzoeken die bij jou passen voor het verzorgen en beschermen van je hairextensions. De producten van Golden Lengths zijn ook verzorgend voor je eigen haar. Ook heel belangrijk.

Leer meer over de producten van Golden Lengths  Zoek hier naar de producten met UV zonbescherming

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl