Hairextensions verwijderen kan na ongeveer na 3/4 maanden, soms kunnen de hairextensions langer in het haar blijven. Vaak is het haar van de Golden Lengths nog zo mooi en wil je de hairextensions niet verwijderen maar het is echt het beste voor je eigen haar om de hairextensions niet te lang in je eigen haar te laten zitten. De natuurlijke uitgevallen eigen haren blijven in het waxje zitten en kunnen gaan klitten met de andere haren. Je haar kan gaan vervilten. Dit is heel lastig te verwijderen en je haar zal breken om de vervilting te verwijderen.

Zelf hairextensions verwijderenhairextensions verwijderen

Het is niet alleen belangrijk om de hairextensions op een juiste manier te plaatsen, ook het verwijderen moet met de zorg gebeuren. Het is raadzaam om de juiste verwijdervloeistof te gebruiken die past bij de hairextensions in jouw haar. Dit is belangrijk omdat ieder merk een andere samenstelling heeft van de bondings (keratine wax)

 

Wat heb je nodig:

Je hebt een professionele verwijdertang en een verwijdervloeistof die is afgestemd op jouw merk hairextensions. Ik zelf gebruik altijd nitrile handschoenen om mijn handen te beschermen, hoeft niet maar ik vind het prettiger. De verwijderset is verkrijgbaar bij Pure.

Zorg dat je voldoende tijd hebt zodat het geen haast klus wordt. Doe een beetje verwijdervloeistof op de bonding, knijp met de verwijdertang op de bonding zodat een poederige substantie wordt. Hierna schuif je heel voorzichtig de hairextension uit je haar. Kam voorzichtig de overige haren uit het plukje. Dit herhaal je bij de volgende hairextension. Je kunt de set kopen bij Pure.

Niet doen!

Gebruik geen stijltang om de hairextensions te verwijderen. Ik begrijp dat er klanten zijn die denken het gaat er met warmte in dus zal het er ook uitgaan met warmte. Als je dit doet komt de keratine wax door je hele haar. Dit zal moeten slijten, dit kan niet worden verwijderd! Gebruik geen nagellak remover. Je begrijp dat dit chemische goedje je haar onherstelbaar beschadigd. Eruit knippen kan maar dan zit je met korte plukken in je haar en dat wil je natuurlijk niet!

Hairextensions verwijderen door Pure

Kan natuurlijk ook! Dit ervaren veel klanten als prettig en veilig. Je weet zeker dat de goede vloeistof wordt gebruikt en natuurlijk verwijderd Pure de hairextensions professioneel. Je kunt vervolgens meteen nieuwe hairextensions in laten zetten. De nieuwe extensions worden vaak op een andere plek gezet. Als je wilt kun je je haar laten rusten maar hoeft niet als je dat niet wilt. Pure heeft vele hairextensions voorradig. Kijk hier voor de kosten verwijderen hairextensions

Gratis controle afspraak

Je bent van harte welkom voor een gratis check of de hairextensions verwijderen of ze nog langer in je eigen haar kunnen blijven. Je mag zo vaak langs komen als je wilt. Immers als jij je hairextensions draagt en geen zorgen maakt over de hairextensions kun je de hairextensions en haarmatten met plezier dragen

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl