Pure Hairextensions Alkmaar heeft veel ervaring op het gebied van hairextensions en heeft zich gespecialiseerd in het inzetten van keratine wax, hairweft en microring hairextensions. De merken waar wij mee werken zijn Golden Lengths hairextensions, Socap Original en Indian Gold. Ons specialisme is kleine waxjes in het haar te verwerken die je bijna niet ziet. De hairextensions zijn uitgebreid getest op glans, houdbaarheid en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met extensions die zijn gemaakt van 100% echt haar. Wij kunnen met hairextensions je je haar verlengen of meer volume aanbrengen.

over hairextensions alkmaar

Wij hebben veel hairextensions en hairwefts voorradig. Als je zeker wilt zijn dat jouw merk, kleur en structuur voorradig is in de studio neem dan even contact met ons op. De hairextensions van Indian Gold  kunnen worden besteld.

Kom je van ver, wij hebben klanten uit het hele land! Stuur een duidelijke foto van de voor, zij en achterkant per mail dan kunnen wij je een indicatie sturen. Voeg ook je telefoonnummer toe zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Op alle merken hairextensions krijg je 3 maanden garantie. Als er onverhoopt toch een hairextension los komt dan zullen wij dat voor je herstellen. Tevens bieden wij jou graag, gratis controles zodat je optimaal kan genieten van je haarverlenging.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en de trein. Het is ongeveer 7 minuten lopen vanaf station Alkmaar Noord. Als je met de auto komt kun je bij ons gratis en makkelijk parkeren!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl