Mago Hair Extensions

Mago Hairextensions is een nieuwe techniek om hairextensions in te zetten. De extensions worden met een katoenen touwtje in je haar geknoopt. Als je de extensions op de juiste manier in het haar knoopt kunnen de bindingen ongeveer 6 maanden mee. Of dit goed is voor je eigen haar is, is een ander verhaal. De knoop wordt stevig vast gemaakt in het eigen haar. De bindingen zijn klein en nauwelijks zichtbaar De touwtjes zijn in de kleur van het haar geverfd zodat je ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Mago Hair Extensions bevestiging met katoenen touwtje
mago-hair-extensions

Je hebt bij dit systeem geen speciale shampoo nodig voor de verzorging van het haar. Het is natuurlijk wel aan te raden om de juiste verzorging in acht te nemen voor behandeling van het eigen haar en het haar van de hairextensions. Je kunt met de hairextensions zwemmen! Het zwemwater zal niet de bindingen aantasten. Doordat zwemwater niet goed is voor je eigen haar kunnen de haren van de  hairextensions minder mooi worden. Het is het aan te raden ook hiervoor de juiste verzorging in acht te nemen. Vraag ernaar in de studio!

Mago-Hairextensions-met-touwtje

Minimale belasting voor de hoofdhuid

De hairextensions worden los van het haar ingezet dus er is meer flexibiliteit voor het eigen haar. Doordat de knoop klein is, is er minder trekkracht op de hoofdhuid. Dit systeem uitermate geschikt voor dames met een gevoelige hoofdhuid. Er is dus een minimale belasting aan de hoofdhuid. Daarom onderscheidt dit systeem van de andere hairextensions systemen.

Verwijderen geen chemische vloeistoffen

Bij het verwijderen van de hairextensions worden er geen chemische vloeistoffen gebruikt. Het verwijderen is heel simpel maar moet wel door een professional gedaan worden. Door een speciale kniptechniek worden de Mago Hair Extensions uit het haar geknipt zonder dat dit je eigen haar beschadigd.

Mago Hair Extensions is een natuurlijk en duurzaam product. Door het knoop systeem kunnen chemicaliën en andere apparaten achterwegen worden gelaten.

Om dit systeem op de juiste manier in te zetten is er een opleiding nodig! Pure is opgeleid door Mago Hair om dit systeem aan te brengen en veilig te verwijderen in het haar. Dit is nodig om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Maak een afspraak voor meer informatie!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl