De Indian Gold hairextensions zijn naast de voordelige Socap Original hairextensions een duurdere variant dan de superieure Golden Lengths. Het verschil is dat de hairextensions van Indian Gold in meerdere structuren te verkrijgen zoals stijl, slag en krul hairextensions. Heb je een stevige slag of krul kunt je het beste kiezen voor de hairextensions van Indian Gold. Indian Gold is een Nederlands merk en is gemaakt van echt haar. Hierdoor hebben de de haren een superieure kwaliteit.

Indian Gold

Oorsprong van de haren

De haren die in de haarverlengingen worden gebruikt komt uit India en worden daar ook vervaardigd. Het haar wordt aangeboden door offering van dames en heren van het eigen haar. De haren worden door tempel kappers vakkundig afgeschoren, gebundeld en verkocht aan haar kopers over de hele wereld. Doordat dit veel geld oplevert voor de bevolking kunnen tempels vele goede doelen steunen zoals onderwijs verzorgen.

Waarom zou je voor Indian Gold kiezen

Bij Pure vinden wij de hairextensions met slag en krul een zeer goed en natuurlijk resultaat geeft bij dames die krullend en/of haar hebben of met een flinke slag. De haren zijn iets dikker van structuur en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. De hairextensions van Indian Gold zijn niet voorradig maar willen we graag voor je bestellen. Er zal altijd samen met jou grondig worden bekeken welke kleur en structuur er past in je eigen haar. Heb je stijl haar dan kun je kiezen voor de hairextensions van Indian Gold of voor Golden Lenghts of Socap Original.

Welke bevestigingen zijn er van Indian Gold

Keratine wax:

De bondingen met een keratine wax blijven goed in het eigen haar zitten. De bondingen worden bevestigd in het haar dmv een hairextensions connector, deze wordt minder warm dan een stijltang. De keratine wax wordt gesmolten, in je haar gemasseerd en vast gezet. De bondingen worden door het masseren dicht gemaakt zodat er geen haarvet, shampoo of andere producten tussen je haar en de bonding kan binnen dringen. Hierdoor blijven de hairextensions langer zitten dan een microring hairextensions Je kunt de bondingen plat of rond laten inzetten. Vraag in de studio naar de mogelijkheden.

Lees meer over keratine wax

Microringen:

De hairextension bevat een zeer klein staafje. Doordat er een ringetje in je haar wordt geschoven kan het staafje in het ringetje worden aangebracht. Het ringetje wordt dicht geknepen en zit vast. Doordat er haarvet, shampoo en andere producten tussen de ring en het staafje kan komen, kan de extensions makkelijk uitschuiven. Dit wordt vaak zal zeer nadelig ervaren. Voordeel is dat microring hairextensions meerdere keren in je haar kunnen worden hergebruikt.

Lees meer over microringen

Structuren Indian Gold Hairextensions:

De hairextensions zijn verkrijgbaar in de onderstaande structuren: Straight, Slight Wavy, Body Wavy en Curly.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl