Stoom Stijltang voor Hairextensions is een stijltang. Misschien wel de beste uitvinding om je haar en hairextensions mooi glad en gepolijst te maken. Toch is het belangrijk voordat je aan de slag gaat, een aantal zaken die goed zijn om te weten.

Is een stijltang slecht voor je haar en hairextensions?
Het is van groot belang dat je je haar beschermd voordat je je haar gaat stijlen met een stijltang. Sla deze stap niet over! Gebruik altijd een heat protector, beschermd je haar tegen de hitte van de stijltang of andere stylingapparaten.

Gebruik je stijltang niet op nat haar!
Zorg ervoor dat je haar droog is voordat je je stijltang gebruikt. Als je je haar hoort “sissen” stop onmiddellijk. Pak je haarfohn en droog je lokken. Als je zeker weet dat je haar droog is kan je je stijltang gebruiken. Vergeet niet de heatprotector bij tools voor hairextensions.Stoom Stijltang voor hairextensions

 

Wat is het voordeel van een Stoom Stijltang voor Hairextensions

Doordat er stoom uit het apparaat komt hoef je de stijltang minder heet te gebruiken. Een ander voordeel is dat de stoom je haarschubben doet openen, waardoor de haar verzorging beter in je haar kan dringen. Je kunt de in de tank voor water ook treatment olie van Golden Lengths toevoegen. Dit geeft een verzorgende werking en maakt haar mooi glad en verzorgd. Als je water gebruikt gebruik dan altijd gekookt water zodat er geen kalk kan achter blijven in je stijltang. De treatment olie van Golden Lengths geeft de hairextensions glans en verzorging!

Lees meer over de tools voor hairextensions Stoom stijltang

Hoe krijg je je haar zo steil mogelijk met de Stoom Stijltang voor Hairextensions!
Als je een product gebruikt zoals een serum of olie blijft je haar langer glad en stijl. Je kunt ook een beetje haarlak op de haarpunten sprayen. Kijk uit voor vocht zoals regen en vochtig weer. Je slag of krullen kunnen weer in je haar schieten. Er zijn ook dames die een stijltang gebruiken om hun steile haar glanzend en gepolijst toemaken. Als je de stijltang gebruikt in je haar met hairextensions is de structuur nauwelijks te onderscheiden van je eigen haar.

Hoe maak je krullen met een stijltang?
Als je krullen wilt maken met een stijltang sla je haar er onderaan omheen en vervolgens trek je de stijltang erdoor heen. Je haar wordt mooi gepolijst met een slag of krul in de haarpunten.

Blijf de stijltang bewegen
Blijf niet te lang op dezelfde plek op je haar met de stijltang dus blijf bewegen. Je haar heeft het minste last van de hitte.

Zet je stijltang niet te heet!
Belangrijk is dat je de stijltang niet hoger zet dan 180 graden voor je hairextensions. Te laag zetten is ook niet goed. Je moet vaak over je haar heengaan voor een mooi resultaat.

Hoe maak je je Stoom Stijltang voor Hairextensions schoon?
Doordat je hittebeschermende producten gebruikt om je haar te beschermen, kunnen zij zich ophopen op jouw stijltang. Hierdoor verdeelt de hitte zich minder goed en kan ervoor zorgen dat je stijltang kapot gaat. Maak je stijltang altijd schoon met een schone doek of wattenstaafje om in de kleine hoekjes te komen. Gebruik pure alcohol om de platen schoon te maken. Een sateprikker of tandenstoker kan ook helpen om de het vuil in de klein randjes los te maken.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl