Hairextensions voor Fijn haar en andere haarproblemen

Dun haar

Delicaat haar is slap, fijn van structuur en meestal stijl en hangt plat langs je hoofd. Pure heeft speciale hairextensions voor dun haar. Deze hairextensions kun je toevoegen aan je eigen haar. De bondingen zijn klein en nauwelijks zichtbaar. Je kunt met deze hairextensions een mooie volume creëren. Soms is het mogelijk een verlenging te creëren maar dat ligt vaak aan de dikte van je eigen haar.

 

De fijne hairextensions, ook wel mini of invisible hairextensions genoemd hebben een draagtijd van 3/4 maanden en zijn voor eenmalig gebruik net zoals de normale haarverlenging of volume behandeling. De aanhechting is gemaakt van keratine die kleiner is dan een keratine van een normale hairextensions. Doordat deze hairextensions dunner zijn dan de normale hairextensions zijn deze hairextensions uitermate geschikt voor dames met dun, fijn en breekbaar haar. Daardoor zijn ze niet te zwaar voor het eigen haar. 

 

Je kunt de hairextensions ook laten verwerken in normaal tot dik haar om meer volume te creëren in je eigen haar. Doordat de hairextensions dun en licht van gewicht zijn kan er alleen een volume behandeling vervaardigd worden. De hairextensions geven meer draagcomfort doordat de waxjes kleiner en minder zwaar zijn dan de normale hairextensions. Dit is vaak fijn voor als je een gevoelige hoofdhuid hebt. De hairextensions kunnen verdeeld worden in je haar en zal een mooie natuurlijke uitstraling geven.

 

Er kunnen verschillende kleuren worden toegepast zodat de kleur goed past bij jouw eigen haar. Dit kan in zowel dun en fijn haar maar ook in normaal en dik haar. De fijne hairextensions van Golden Lengths zijn gemaakt van echt haar en zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren. De invisible of mini hairextensions zijn ook verkrijgbaar voor haren met slag of krullend haar.

 

Je kunt met deze hairextensions kan ook highlights en lowlights creëren in je eigen haar. Dit kan in dun en fijn haar maar ook in dik en normaal haar. 

 

Er zijn dus verschillende mogelijkheden met de mini of invisible hairextensions. Vraag in de studio naar de mogelijkheden.

 

 

Overganghairextensions voor fijn haar en andere haarproblemen

Helaas zijn er veel vrouwen die last hebben van haaruitval tijdens de overgang. Er gebeurt van alles in je lijf en dit kan gevolgen hebben voor je haar. Het haar wordt droger, glanst minder en wordt dunner. Misschien kun je je eens verdiepen in hairextensions. Als er hairextensions worden toegepast in je haar, ziet het er weer voller en gezonder uit. Haar in de overgang word dun en broos. Probeer daar rekening mee te houden bij het stylen van je haar. Pure heeft hairextensions die geschikt zijn voor haar in de overgang, omdat ze minder zwaar zijn dan normale hairextensions.

Haaruitval door stress

Dit kan een gevolg zijn van fysieke of psychische stress. Veroorzaakt door hoge koorts, infecties, bloedarmoede, een operatie, ongeval, emotionele problemen, een streng dieet of alcohol misbruik. Er kan  na een bevalling veel haaruitval optreden. Meestal groeien de haren na 6 maanden weer terug. Je kunt hairextensions laten inzetten, mits de haaruitval is gestopt. In sommige gevallen is er sprake van een chronische haaruitval en houdt de overmatige haaruitval vele maanden of zelfs jaren aan.

Alopecia androgenetica

Wordt ook wel klassieke kaalheid genoemd. Haaruitval bij vrouwen door alopecia androgenetica is een ontwikkeling dat erfelijk kan zijn door ras, geslacht, leeftijd en hormoonhuishouding. Bij vrouwen komt dit vooral voor op de middenlijn van het hoofd. Laat je informeren er is vaak mogelijk om hairextensions te laten inzetten. Er moet wel haar aanwezig zijn om de hairextensions te bevestigen en te bedekken.

Alopecia areata

Ploegsgewijze kaalheid. De haaruitval treedt op in de vorm van ronde of ovale plekken. Er is sprake van pleksgewijze kaalheid. Beloop is onvoorspelbaar. Zolang de kaalheid niet bovenop het hoofd optreedt kan misschien hairextensions een oplossing zijn om meer volume te creëren en de kale plekken te maskeren door extra haar.

Frontale fibroserende alopecie

Dit komt voor bij vrouwen in en na de menopauze. De aandoening kenmerkt zich door haarverlies in de voorste haarlijn, doorlopend tot boven de oren. De aandoening kan hardnekkig zijn. Helaas zal het haarverlies onomkeerbaar zijn
Ik heb veel ervaring met het plaatsen van hairextensions voor fijn haar en andere haarproblemen. Ik zet veelvuldig hairextensions bij dames met haarproblemen. Benieuwd geworden je mag mij altijd mailen of bellen!

 

 

Stoom Stijltang voor Hairextensions is een stijltang. Misschien wel de beste uitvinding om je haar en hairextensions mooi glad en gepolijst te maken. Toch is het belangrijk voordat je aan de slag gaat, een aantal zaken die goed zijn om te weten.

Is een stijltang slecht voor je haar en hairextensions?
Het is van groot belang dat je je haar beschermd voordat je je haar gaat stijlen met een stijltang. Sla deze stap niet over! Gebruik altijd een heat protector, beschermd je haar tegen de hitte van de stijltang of andere stylingapparaten.

Gebruik je stijltang niet op nat haar!
Zorg ervoor dat je haar droog is voordat je je stijltang gebruikt. Als je je haar hoort “sissen” stop onmiddellijk. Pak je haarfohn en droog je lokken. Als je zeker weet dat je haar droog is kan je je stijltang gebruiken. Vergeet niet de heatprotector bij tools voor hairextensions.Stoom Stijltang voor hairextensions

 

Wat is het voordeel van een Stoom Stijltang voor Hairextensions

Doordat er stoom uit het apparaat komt hoef je de stijltang minder heet te gebruiken. Een ander voordeel is dat de stoom je haarschubben doet openen, waardoor de haar verzorging beter in je haar kan dringen. Je kunt de in de tank voor water ook treatment olie van Golden Lengths toevoegen. Dit geeft een verzorgende werking en maakt haar mooi glad en verzorgd. Als je water gebruikt gebruik dan altijd gekookt water zodat er geen kalk kan achter blijven in je stijltang. De treatment olie van Golden Lengths geeft de hairextensions glans en verzorging!

Lees meer over de tools voor hairextensions Stoom stijltang

Hoe krijg je je haar zo steil mogelijk met de Stoom Stijltang voor Hairextensions!
Als je een product gebruikt zoals een serum of olie blijft je haar langer glad en stijl. Je kunt ook een beetje haarlak op de haarpunten sprayen. Kijk uit voor vocht zoals regen en vochtig weer. Je slag of krullen kunnen weer in je haar schieten. Er zijn ook dames die een stijltang gebruiken om hun steile haar glanzend en gepolijst toemaken. Als je de stijltang gebruikt in je haar met hairextensions is de structuur nauwelijks te onderscheiden van je eigen haar.

Hoe maak je krullen met een stijltang?
Als je krullen wilt maken met een stijltang sla je haar er onderaan omheen en vervolgens trek je de stijltang erdoor heen. Je haar wordt mooi gepolijst met een slag of krul in de haarpunten.

Blijf de stijltang bewegen
Blijf niet te lang op dezelfde plek op je haar met de stijltang dus blijf bewegen. Je haar heeft het minste last van de hitte.

Zet je stijltang niet te heet!
Belangrijk is dat je de stijltang niet hoger zet dan 180 graden voor je hairextensions. Te laag zetten is ook niet goed. Je moet vaak over je haar heengaan voor een mooi resultaat.

Hoe maak je je Stoom Stijltang voor Hairextensions schoon?
Doordat je hittebeschermende producten gebruikt om je haar te beschermen, kunnen zij zich ophopen op jouw stijltang. Hierdoor verdeelt de hitte zich minder goed en kan ervoor zorgen dat je stijltang kapot gaat. Maak je stijltang altijd schoon met een schone doek of wattenstaafje om in de kleine hoekjes te komen. Gebruik pure alcohol om de platen schoon te maken. Een sateprikker of tandenstoker kan ook helpen om de het vuil in de klein randjes los te maken.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl