Heb je vragen? Lees hieronder vragen die door anderen zijn gesteld. Grote kans dat jouw vraag hier beantwoord wordt. Heb je een vraag die niet beantwoord wordt neem dan gerust contact met ons op.

 

Wanneer zijn de hairextensions producten en benodigdheden voor het inzetten van de hair extensions leverbaar?

We proberen heel hard om onze voorraad op pijl te houden, maar soms gaan bepaalde hairextensions kleuren harder of benodigdheden dan we verwacht hadden. We bestellen veel uit het buitenland, dit duurt over het algemeen 2 tot 3 weken. Heb je iets echt voor een bepaalde datum nodig, neem dan even contact met ons op om te kijken of we al meer weten.

 

Hoeveel gram haar bevat een hairextension

De hairextensions van Golden Lengths worden handmatig gemaakt in India. Een hair extensions bevat circa 0,8 gr. haar. De hairextensions voor fijn haar bevat circa 0,4gr. haar

 

Krijg ik een bon?

Zeker weten! We versturen ze via de mail om zo min mogelijk extra papier te printen. Zo denken we toch nog een beetje om de natuur.

 

Wat betekend “double drawn”

Double drawn betekend dat alle haren dezelfde lengte hebben. De punten zijn dus net zo dik als de bovenzijde van de extension.

 

Wat is “Remy” haar

Remy haar is dat alle haarschubben dezelfde richting liggen. Dit voorkomt klitten en knopen van de hairextensions. Het geeft de haren ook een natuurlijke glans.
Lees hier meer over de kwaliteit van de Golden Lengths hairextensions.

 

Ik wil de hairextensions van Golden Lengths gaan verkopen?

Dit is waarschijnlijk wel mogelijk. Neem even contact op!

 

Ik ben iets vergeten te bestellen, kan ik dit nog toevoegen?

Neem snel contact op dan proberen we het op te lossen voordat je pakket de deur uit is.

 

Ow, ik heb iets besteld dat ik niet wilde bestellen, kan ik dit nog terugdraaien?

We versturen de bestellingen zo snel mogelijk, het is daardoor niet mogelijk om producten te cancellen.

 

Ik heb een verkeerde kleur hairextensions bestelling gekregen.

Sorry! We doen ons uiterste best om geen fouten te maken, maar helaas is dit bij jou toch gebeurd. Laat het ons weten dan sturen we de juiste producten zo snel mogelijk naar je toe.

 

Kan ik een deel van mijn bestelling terugsturen als ik hier niet blij mee ben?

We willen dat je blij bent met de hairextensions producten en we vinden het erg vervelend als dit niet het geval is. Als dit het geval is kun je ons mailen om dit te laten weten. We geven je dan de gegevens waarmee je ze terug kunt sturen.  De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Alle producten moeten in goede staat verkeren en in de originele verpakking zitten. Producten moeten binnen 8 dagen retour gezonden worden.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl