Garantie op hairextensions op merken Golden Lengths, Socap en Indian Gold. Bij Pure geven wij standaard 3 maanden garantie op de behandelingen. De reden hiervan is dat wij achter onze kwaliteit, vakmanschap en service staan. Het is van belang dat je de uitgevallen plukje(s) bewaard. Pure zet de hairextensions kosteloos voor je terug. Daarbij is het nakijken van de hairextensions en tussendoor knippen/snijden altijd gratis.

 

garantie op hairextensionsIeder merk eigen garantie

De merken hairextensions die wij hanteren, geven garantie op hun eigen haren. Ingeval er een klacht is over de haren van de hairextensions gaan wij altijd de leverancier berichten. Zij zullen een passende oplossing bieden. De garantie zal geschieden via de desbetreffende leverancier. Pure Hairextensions geeft enkel garantie op de behandeling van de hairextensions. Hoe dan ook, Pure probeert altijd een goede oplossing aan te bieden.

 

Wij geven standaard 3 maanden inzet garantie op hairextensions

Standaard 3 maanden garantie op hairextensions behandelingen op alle merken. De voorwaarde is dat je aan de verzorging en advies hebt gehouden. Deze heb je meegekregen bij het inzetten van de hairextensions. Ingeval je de hairextensions onjuist hebt behandeld, vervalt de garantie. Als de hairextensions gekleurd zijn, verkleurt door de zon, gepermanent of ander toevoegingen (chemische) zijn behandeld, kunnen wij helaas geen garantie verlenen. Ook belangrijk de producten waarmee je de hairextensions behandeld. Gebruik de juiste producten. Verkeerde verzorgings producten kunnen de aanhechtingen en hairextensions  beschadigen. Door Pure wordt geadviseerd de producten van Golden Lengths. Deze zijn uitvoerig getest en ontwikkeld voor de verzorging van hairextensions en je eigen haren.

 

Klachten

Pure doet haar uiterste best om jou goed van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Je kunt dan contact opnemen met Pure Hairextensions te Alkmaar. Pure is bereikbaar via mail of telefonisch op 0031 (0)725747233

Wil je meer lezen hoe je de hairextensions het beste behandeld. Kijk dan op deze pagina

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl