Verzorging hairextensions is zeer belangrijk. De hairextensions krijgen immers geen voeding meer van de hoofdhuid. Het is daarom zeer belangrijk om verzorging hairextensions producten te gebruiken. De hairextensions verzorgings producten zijn verkrijgbaar bij Pure Hairextensions in Alkmaar.

Sparen voor gratis verzorging producten

Hoe werkt het?
Bij aankoop van verzorging hairextensions producten ontvang je een stempel per product. Met slechts 5 stempels is je kaart al vol en krijg je een Golden Lenghts Serum twv € 20,95 gratis

Ben je klant van Pure en wil je verzorging hairextensions producten online bestellen is dit geen enkel probleem. Ook online geldt deze actie. Geef bij de bestelling op dat je klant bent bij Pure Hairextensions.

Verzorging Hairextensions

Hairextensions borstel

Voor het slapen gaan het haar goed borstelen en het haar samen binden in een vlecht met een stoffen elastiekje. Je mag nooit met nat haar gaan slapen. Droog altijd je haren met een fohn dus laat de hairextensions nooit drogen aan de lucht want dit is niet goed voor de waxjes van de hairextensions.

Als je je haar wilt wassen met een “gewone” shampoo dan doe je er verstandig aan om geen 2 in 1 shampoo, anti roos of shampoo met fruitzuren te gebruiken. Ook is het belangrijk dat de produkten geen alcohol en siliconen bevatten. Wij raden de keune care line producten aan. Het haar wordt gevoed en de hairextensions blijven mooier.

Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag

De uitgevallen haren die normaal met borstelen in je borstel hebt, blijven in de hairextensions zitten en kunnen niet weg. Daarom is het belangrijk om je haren goed uitborstelt met een speciale hairextensions borstel, ook goed over de bondjes borstelen om klitvorming te voorkomen. Deze borstel is verkrijgbaar in de studio.
De hairextensions kunnen in de punten droog gaan aanvoelen.Dit komt doordat de haren niet meer gevoed worden door de hoofdhuid. Er is een verzorgende spray van Keune leverbaar die je hairextensions extra bescherming geeft. Tevens kun je ook een serum gebruiken om dit tegen te gaan. Deze producten zijn verkrijgbaar in de studio.

Ga meerdere malen per week met je handen door je haren en controleer of de hairextensions niet aan elkaar vast zitten door de uitgevallen haren. Voel je dat de hairextensions vast zitten, trek ze dan zachtjes uit elkaar om verdere klitvorming te voorkomen. Dit is heel belangrijk.

Voor dat je je haar gaat wassen of gaat zwemmen zorg er dan voor dat de haren klitvrij zijn, dus goed borstelen voordat je je haren nat gaat maken.

Als je anti depressiva gebruikt dan is er een kans dat de extensions niet blijven zitten. Door het medicijngebruik is de hormoonhuishouding anders en blijven producten zoals hairextensions, acrylnagels, wimperextensions, e.d. niet lang bevestigd.

De hairextensions mogen 3/4 maanden blijven zitten dit hangt af van de verzorging, haargroei en haaruitval, soms kunnen de hairextensions langer in je eigen haar blijven. Daarna moeten ze worden verwijderd om beschadigingen te voorkomen.Verzorging hairextensions

Je kunt de hairextensions laten verwijderen door Pure Hairextensions maar je kunt ze ook zelf verwijderen met een verwijderpakket. Lees meer over de hairextensions zelf verwijderen. Het verwijderpakket kun je kopen in de studio.

Lees meer over verwijderen hairextensions

Veel klitten in je eigen haar?

Merk je dat er erg veel klitten hebt door welke reden dan ook. Neem dan zo snel mogelijk op met Pure!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl