Hoe houdt je je gezond haar met hairextensions! Er is een belangrijke ontwikkeling in het gezond houden van je lijf en je haar. Het is niet alleen belangrijk dat je je haar van binnenuit gezond en goed gevoed is. Je wilt het ook dat je haarbos schittert van gezondheid. Laat dat nou de meest zichtbare uitwendige kenmerken zijn!

Gezond haar met hairextensions!

Je begrijpt hoe gezond haar eruit ziet. Het is stevig, schittert en voelt zijde zacht aan. Gezond haar geeft je zelfbewustheid en zorgt ervoor dat je je lekkerder in je vel voelt. Hier zijn een aantal tips voor een mooie glanzende en stevige haarbos.

De basis goede verzorging voor je haar en hairextensionsgezond haar met hairextensions!

Om te beginnen van een goede verzorging is je haar schoon houden met een shampoo. De resultaat van de shampoo is dat het al het vuil uit je haar verwijderd. Je shampoo geeft geen verzorging. Daarom is het belangrijk je haar te bewerken met een conditioner of masker. Bij hairextensions geeft Pure de voorkeur een repair masker. De producten houden de conditie van je haar en hairextensions op niveau. Je geeft je haar de extra aandacht die het nodig heeft. de speciale hairextensions producten zijn verkrijgbaar in de studio.

Zon bescherming

De zon doet ons lichaam en haar meer leed aan dan we denken. De zon is niet alleen schadelijk voor de huid maar ook voor de haren doet het geen goed! Het beste is om een zonnebescherming te dragen zoals een hoed of pet. Je kunt ook producten gebruiken die je bescherming geven tegen de zon. De producten bevatten een UV-filter. Pure heeft een Serum Hair Fluid met argan olie van Great Lengtds die je haren bescherming geeft tegen de zon. Het beschermd je haar tegen invloeden van buitenaf. Onderschat niet het nadelige effect dat de zon heeft op je haar!

Stylen van je eigen en hairextensions

Het stylen van je haar heb je zelf in de hand. Je begrijpt dat de aanpak hoe je je haar behandeld met een föhn en/of stijltang veel schade kan toebrengen aan je eigen haar en de hairextensions. Pure raadt je aan om altijd de laagste temperatuur je haar te bewerken. Ook is het belangrijk om je föhn of tang in beweging te houden. Behandel je haar altijd van te voren met een product die je beschermt tegen de hitte van het apparaat. Je zult merken op lange termijn dat je haar merkbaar beter eruit gaat zien. De speciaal ontworpen Heat Protection Spray van Great Lengths houden je hairextensions mooi!

Chemische behandelingen!

Als je eens bent begonnen aan behandeling van je haar met chemische producten, is het moeilijk om weer terug te keren naar je eigen natuurlijke haarkleur. Zal je beëindigen met het verven, permanenten en highlighten van je haar, zul je na een tijdje inzien dat je haar er natuurlijker en gezonder eruit ziet. Nog een voordeel is dat de dure kosten van de behandelingen verdwijnen en het bijwerken ervan hoef je niet meer bij te houden. We gaan voor gezond haar met hairextensions!

Met welke natuurlijke vitamines maak je je haar gezond?

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl