Great Lengths Alkmaar Apps en Tapes kun je laten inzetten bij Pure Hairextensions. De eerste doordachte haarverlenging en verdikking heten van Great Lengths Apps, Tapes en Tapes+. Great Lengths staat voor hoge kwaliteit haren. De Apps en Tapes zijn makkelijk herbruikbaar. Je kunt de Apps en Tapes een aantal keren hergebruiken doordat het haar van Great Lengths superieur is in gebruik.

Meer Volume en/of lengte in je eigen haarGreat Lengths Alkmaar Apps en Tapes

Wil je meer volume in je eigen haar? Je kunt dit toepassen met de Apps en Tapes van Great Lengths. De strips zijn verkrijgbaar in 35 verschillende kleuren. Er is altijd een kleur die in jouw haar past.  Bij gebruikelijke systemen wordt een zogenaamde sandwich techniek toegepast. Deze heeft echter een te dik eind resultaat. Bij GL kiezen ze voor een elegante en onzichtbare techniek. Volledig onzichtbaar de invisible touch techniek van Great Lengths. De plak strookjes zijn gemaakt in de kleur van het gewenste haar zodat je ze nauwelijks ziet.

tapes+ great lengths alkmaar

Als je meer volume wilt bovenop je hoofd

Het is heel simpel, je eigen haren bedekken de Apps, Tapes en Tapes plus volledig. De Tapes plus kunnen hoog worden ingezet doordat er haartjes door het plak strookje zijn doorboord. Dit lijkt net alsof het haar uit je hoofdhuid komt. Deze techniek is bijzonder geschikt voor dames met dun haar die meer volume willen aan de bovenzijde van het hoofd. De plakstrook is niet zichtbaar.

Great Lengths Alkmaar Apps en Tapes makkelijk te hergebruiken

Ander oogpunt is van de Great Lengths Tape extensions dat een verschil kan maken met de andere systemen. Dit systeem is makkelijk te verwijderen en te hergebruiken. Uiteraard zijn deze strips gemaakt van de kwaliteits haren van Great Lengths. Dit resulteert lange houdbaarheid van de haren zodat je de strips meerdere keren kan laten verwijderen en inzetten. De tapes hebben dezelfde kleur als het haar. Andere merken hebben vaak een witte tape zodat je ze sneller in het haar ziet. Bij Great Lengths is dit niet aan de orde. Pure is opgeleid door Great Lengths om dit systeem te mogen inzetten en te hergebruiken van de Apps en Tapes. Zo weet je zeker dat de Apps en Tapes op een veilige en juiste manier worden ingezet.

Wil je meer lezen over de Apps, Tapes en Tapes+ van Great Lengths. Lees hier verder

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl