hairextensions slecht voor je haar?Hairextensions slecht voor je haar?

” Zijn hairextensions slecht voor je haar” die vraag hoor ik vaak. Ik antwoord altijd dat dat zo kan zijn. Alles wat je met je haar doet kan schadelijk zijn dus ook hairextensions en Clip In extensions. Echter ligt het wel aan een aantal factoren: Hoe is de conditie van je eigen haar en verzorging etc. Je haar zal sneller breken als je als je haar fijn en breekbaar is. Er zijn hier speciale hairextensions voor. Pure heeft met de hairextensions voor fijn haar erg goede ervaring.

Lees meer over hairextensions voor fijn haar en andere haarproblemen

Alles wat je met je haar doet is per definitie slecht voor je haar zoals verven, je haar fohnen zelfs je haar borstelen en kammen. De keratine wax hairextensions die bij Pure worden verwerkt, wordt met een warmte tang die minder warm is dan een stijltang ingezet. Het is belangrijk dat de hairextensions professioneel worden aangehecht aan je haar. Schade aan je haar kan alleen als je de hairextensions niet goed worden ingezet, te lang laat zitten en als de hairextensions niet goed worden verzorgd etc!

 

Clip in extensions slecht voor je haar?

Clip in extensions kan slecht zijn voor je haar. De clip in extensions worden namelijk vaak op dezelfde plek ingezet, op enkele haarplukken. Dit kun je dus voorkomen dat clip in hairextensions slecht voor je haar zijn. Je kunt de clip in extensions steeds op een andere plek inzetten in je eigen haar. Haal ze iedere avond uit je haar.  Ga nooit slapen met Clip In’s. Bij veelvuldig gebruik kan je haar afbreken, of nog erger je krijgt kale plekken. Hairextensions daar in tegen zijn kleine plukjes, dus minder zwaar zijn die over je gehele hoofd worden ingezet. Als je haar dun en breekbaar is zal de kans groter zijn dat je haar breekt dan als je sterk haar hebt.

Nu even iets positiefs: Door de negatieve verhalen dat hairextensions slecht zijn voor je haar worden veel meiden en vrouwen bang gemaakt. Mijn ervaring is echter dat ik vaak het eigen haar zie opknappen. Het haar kan gezonder worden doordat hairextensions de slijtage aan je eigen haar opvangt. Maak een goede afweging welke hairextensions je laat plaatsen. Denk goed na over de hoeveelheid hairextensions die je laat inzetten. Laat je hairextensions altijd door een ervaren hairextensions stylist zetten. Dit kan veel problemen voorkomen!

Kijk hier voor en na foto’s  Je kunt hier ook reviews lezen van klanten, erg leuk!

 

Als je denkt om hairextensions te laten plaatsen. Laat je goed voorlichten!

door een ervaren hairextension specialist die je eerlijk adviseert. Zorg ervoor dat je niet teveel hairextensions laat plaatsen dan nodig is zodat hairextensions slecht voor je haar zijn wordt voorkomen. Hierdoor heb je meer plezier van je haar verlenging en je gaat teleurstelling tegen! Maak gebruik van de nacontrole’s. Deze zijn gratis omdat ik graag wil dat je geniet van je haar verlenging of haar vermeerdering. Zodat je uiteindelijk veel plezier hebt van je “nieuwe haren”

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl