De hairextensions van Socap Original zijn een prima keuze als je voor een voordelige prijs haar in wilt laten zetten. De hairextensions hebben vaak meer onderhoud nodig om de hairextensions mooi te houden.

Er bestaan vele soorten Socap hairextensions. Dit is ontstaan door er onvrede in de familie Socap. Daardoor zijn er enkele familie leden doorgegaan om de hairextensions de produceren maar ieder onder een andere naam. Socap is een leverancier die levert over de gehele wereldbol onder verschillende namen zoals Euro So Cap, Socap Original en Socap. Socap levert ook hairextensions onder een private label. De hairextensions van Original Socap zijn iets duurder dan de Euro Socap. Pure vindt de Original Socap net even beter van kwaliteit dan de Euro Socap.

socap original

Oorsprong van de haren

De haren van de Socap Original hairextensions zijn afkomstig uit India. In India wordt het haar geofferd door pelgrims. De bundels haren worden vervoerd naar Italie. De haren worden verwerkt in Italie door ze te reinigen, snel te ontkleuren en te kleuren. Hierdoor kunnen de haarschubben worden aangetast en de kwaliteit kan achteruit gaan van de haren. De haren worden gebundeld tot een hairextensions en voorzien van een keratine wax.

Waarom zou je voor Socap Original kiezen?

De hairextensions zijn iets droger dan de duurdere hairextensions. Als je zelf droog haar hebt zou je hiervoor kunnen kiezen. Ook Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit een goede keuze of als je niet te veel wilt uitgeven aan hairextensions. Denk er wel aan dat je iets meer geld kwijt bent aan goede producten om de haren een goede verzorging te geven. De hairextensions hebben gewoonweg meer voeding nodig. Het is belangrijk om de hairextensions te behandelen met een rijke shampoo, Keratine spray en een voedende hairmask. Je kunt niet zonder een speciale serum voor hairextensions om de hairextensions mooi en goed door kambaar te houden. Kortom je hebt meer tijd nodig om dit haar mooi te houden. Je zult je haar altijd moeten drogen met een föhn door het haar te polijsten zodat het haar een gladde structuur weer terug krijgt na het wassen. Dit zal langer duren dan je eigen haar föhnen doordat de hairextensions bundeltjes met haar zijn die meer vocht vast houden dan je eigen haar. De hairextensions stijl in de lengte 30 cm zijn voorradig in vele kleuren!

Lees meer over de prijzen van Socap Original 

Hairextensions met slag

Socap Original heeft hairexensions met een hele natuurlijke slag. De hairextensions zijn verkrijgbaar in de lengtes 30, 40, 50 en 60 cm. Deze hairextensions besteld Pure graag voor jou!

Hoe worden de hairextensions aangebracht?

Iedere hairextension heeft een keratine wax. De wax wordt warm gemaakt door een speciale hairextensions connector. Wat leuk is om te weten is dat de connector tang minder warm wordt dan een stijltang. De wax wordt aan je haar bevestigd en blijft een paar maanden in je haar zitten. Na de draagtijd van 3/4 maanden zullen de hairextensions verwijderd worden.

Lees meer over keratine hairextensions

Verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van de hairextensions kun je in de studio laten doen. Je kunt er ook voor kiezen om de hairextensions zelf te verwijderen. Je kunt in de studio een verwijderset kopen om de hairextensions professioneel te verwijderen. Als je de hairextensions wilt laten verwijderen in de studio zal dit met een speciale vloeistof van het merk Socap Original worden verwijderd. Het is belangrijk om de hairextensions niet langer dan 3/4 maanden in je haar te laten zitten, anders zal er haarschade ontstaan aan je eigen haar. Verwijder de hairextensions nooit met warmte dmv een stijltang. Er zal altijd resten wax blijven zitten in je eigen haar.

Lees meer over hairextensions verwijderen

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl