Veel dames verlangen naar mooi, veel en dik haar. Wie wil dat nou niet? Als je een schitterende bos met haar wilt hebben kun je hairextensions laten inzetten. Je moet wel weten hoe je je lokken moet verzorgen en vermijd fouten verzorging hairextensions. De aanpak hoe jij de hairextensions en je eigen haar verzorgd kan gevolgen hebben hoe je haar en hairextensions eruitziet en aanvoelt. Lees hier de meest voorkomende fouten die worden gemaakt in de verzorging van je haarlokken.

Vermijd fouten verzorging hairextensions

Het niet borstelen van je hairextensions voor het wassen van je haar.
Misschien weet je dat je haar als het nat is extra breekbaar en zwak is. Om te vermijden dat je te maken krijgt met klitten na het wassen van je haren, je haar eerst goed door borstelen. Na het aanbrengen van de hairextensions repair masker gebruik je je vingers om je lokken te ontwarren. De producten goed uitspoelen zodat je zeker weet dat er geen product achter blijft in je haar en dat je vermijd fouten verzorgeng hairextensions.vermijd fouten verzorging hairextensions

 

Borstelen met de hairextensions borstel

Als je haar teveel borsteld of kamt kan dat ertoe leiden dat je haar afbreekt. De natuurlijke olien van je hoofdhuid zijn de beste conditioner voor je haar. Borstel je haar van de haarwortel zachtjes naar de haarpunten met een speciale hairextensions borstel, zo kunnen de natuurlijke olien je haarlokken conditioneren en glans geven. Dit is zeker aan te raden om een gezonde haargroei te bevorderen omdat je de circulatie stimuleert.

 

Schoonheidsfanatiekeling

Was je je haar iedere dag? Doe dit niet als je mooi haar wilt hebben. Je haar iedere dag wassen, haal je de natuurlijke olien uit je hoofdhuid. Dit maakt je haar droog, dof en levenloos.

 

Geloof jij dat je gespleten haarpunten kunt repareren?

Helaas, dit is niet mogelijk. Als de haren aan de uiteinden eenmaal gespleten zijn, kan er geen enkel haarverzorgingproduct dit oplossen. Je kunt gespleten haarpunten voorkomen door je haar niet vaak te wassen (nergens goed voor), te hard met een handdoek drogen. De beste oplossing is om je haar te laten knippen. Vraag altijd als je hairextensions laat inzetten of dit nodig is. Vaak is het mooier als je haar “versleten” is. De hairextensions vallen mooier in je eigen haar. Vraag naar de mogelijkheden als je gespleten haarpunten hebt. Een goede oplossing voor gespleten haarpunten is om op de uiteinde een serum aan te brengen. Dit maakt je haar gladder en de gespleten haarpunten minder zichtbaar.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl