We maken eerst een werkwijze & advies afspraak zodat de vele kleuren, lengtes en mogelijkheden aan je kan laten zien. Tijdens dit gesprek zullen we samen met behulp van een kleuren ring de juiste kleur van de hairextensions of micro ring extensions uitzoeken die het mooiste staan bij je eigen haar. Er zijn hairextensions voorradig! Alle 20 kleuren van de Golden Lengths kunnen meteen bij je worden ingezet dus geen wachttijden of dat de kleur toch iets anders uitvalt dan op de kleurenring. Laat mij weten of je daar gebruik van wilt maken, kunnen we de afspraak inplannen.

Golden Lengths, Socap en Indian Gold Hairextensions

Pure werkt veel met de merken Golden Lengths, Original Socap en Indian Gold hairextensions. Omdat er met meerdere merken hairextensions wordt gewerkt is het belangrijk om te bepalen in de werkwijze & advies afspraak welk merk mooi staat in jouw haar. Dit is alleen mogelijk als wij je haren kunnen kunnen zien zodat niemand ziet dat je hairextensions draagt.

Lees hier meer over merken hairextensions

Waarom een werkwijze & advies afspraak

Daarom wil ik je graag een afspraak maken zodat ik je “live” kan zien vandaar het werkwijze & advies gesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend! Er wordt voldoende tijd voor je ingepland zodat ik al je vragen kan beantwoorden over een haar verlenging of meer volume te plaatsen in je eigen haar.

Kom je van ver, er komen klanten vanuit het hele land. Wil je niet 2x rijden? Stuur een duidelijke foto van de voor- zij- en achterkant van je haar. Als je wilt kan er een afspraak gemaakt worden voor een plaatsing van de hairextensions. Laat ook je telefoonnummer weten. Tevens hebben ik alle 20 kleuren van de Golden Lengths hairextensions en op voorraad! Bovendien zijn er ook haarmatten in het assortiment.

Werkwijze & Advies

Hairextensions en microring extensions 

De hairextensions en micro ring extensions bestaan uit plukken van 100% echt haar, zij hebben aan iedere pluk een keratine waxje of een staafje. De hairextensions met de keratine was wordt met behulp van een speciale hairextensions tang in je haar verwarmt en in je haar gezet. De bondjes kan plat of rond worden ingezet. Dit is geheel onschadelijk voor je eigen haar. Deze methode is pijnloos. Bij de i tip extensions worden de extensions met een microring in je haar geplaatst dmv een klein ringetje. De hairweft kan met microringen of met keratine was worden geplaatst. In de afspraak voor werkwijze & advies kunnen we samen bepalen welk systeem het beste is voor jouw haar en het mooiste bij jou past.

De hairextensions kunnen ongeveer 4/5 maanden in je haar blijven zitten. Daarna zullen wij de hairextensions professioneel bij je verwijderen. Hiervoor gebruiken wij een speciale verwijdertang  zonder warmte en een zachte remover. Met deze remover bevochtigen wij het waxje waardoor het plukje haar los komt. Wij kunnen de hairextensions er dan veilig uitschuiven, zonder je haar te beschadigen. Indien gewenst kun je direct nieuwe hairextensions laten inzetten.

Lees meer over behandeling hairextensions

De hoeveelheid hairextensions en haar matten die je nodig hebt is afhankelijk voor wat je kiest.

Wil je een haarverlenging of wil je meer volume in je haar. Als je meer volume wilt creeren in je haar dan is meestal 50/75 hairextensions voldoende. Voor een verlenging kun je het beste kiezen voor 100/125 hairextensions. Bij dik haar zul je 150 of meer hairextensions nodig hebben.

Het is belangrijk om de goede hoeveelheid hairextensions in je haar te laten zetten. De volume aan de onderzijde (hairextensions) moet immers gelijk zijn aan je eigen haar. Als je namelijk te weinig hairextensions laat verwerken in je eigen haar geeft dit een teleurstellend resultaat. Er bestaan helaas geen technieken om meer haar aan de onderzijde te verkrijgen! Ook niet om de hairextensions hoger te gaan inzetten en dit over het eigen haar te laten vallen want hierbij ga je de aanhechtingen (waxje) zien van de hairextensions in uw haar.

Ieders haar valt namelijk anders, laat je goed voorlichten hierover in een persoonlijk gesprek!

Gratis controle afspraken

Tevens bieden wij je een gratis controle aan na 6 weken. In deze afspraak worden de keratine bindingen na gekeken en eventueel los gemaakt van de andere hairextensions. Eventuele knopen worden in deze afspraak ontward. Wij plaatsen dan ook de uitgevallen hairextensions gratis voor je terug, alleen bij wax hairextensions. Zo ben jij ervan overtuigd dat je de hairextensions goed onderhoudt.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl