Behandelingen Hairextensions


Je hebt bij Pure verschillende behandelingen hairextensions om een haarverlenging of meer volume te creëren in je haar. Dit kan met keratine, microringen, Clip In extensions of haarmatten. Bij deze behandelingen zijn voor- en nadelen. Ook kan het zijn dat de ene behandeling meer geschikt is voor jouw haar dan de andere methode. Dit is heel persoonlijk.

 

Keratine Hairextensions

Behandelingen hairextensions worden dmv een klein keratine waxje in je haar gezet. De keratine kan transparant van kleur zijn maar er zijn ook hairextensions waarvan de keratine gekleurd is. De keratine blijft goed in je haar zitten, kan nauwelijks uitvallen en als het goed gezet is niet uitglijden. De levensduur van de keratine wax is ongeveer 3 tot 4 maanden. Dan moeten de hairextensions verwijderd worden. Deze behandeling is erg populair als je de hairextensions langdurig wilt dragen en er geen omkijken naar hebt. De methode keratine is de oudste en meest geliefde en gezette behandeling bij Pure. De hairextensions van Socap Original 30 cm en Golden Lengths 50 cm zijn voorradig in de structuur stijl.

Lees meer over Keratine HairextensionsBehandelingen hairextensions

 

Microring Hairextensions

Behandelingen hairextensions met een microring, worden ingezet met een klein ringetje. De kleur van het ringetje wordt afgestemd op de kleur van je haar. Bij Pure zijn Er zijn vele kleuren microringen zodat er altijd een bijpassende kleur is die bij de hairexension past. Aan de hairextensions zit een klein staafje. Het staafje wordt in het microring geschoven en dicht gedrukt. Het ringetje heeft een siliconen binnen ring voor de antislip. Er zijn ook nadelen aan microringen. De microringen kunnen snel uitglijden doordat er shampoo, haarvet of producten tussen de ring het haar kan komen. Echter kun je de microring hairextensions meerdere malen makkelijk hergebruiken. De microring hairextensions willen we graag voor je bestellen in de juiste kleur.

Lees meer over Microring Hairextensions

 

Clip In Extensions

Nieuw bij Pure zijn de Clip In extensions. De Clip In Extensions zijn gemaakt van 100% echt haar. Als je geen vaste methode wilt laten inzetten is dit een heel goed alternatief. Ook heel leuk voor gelegenheden zoals een bruiloft of feestje. De clips die zijn verwerkt in de Clip In Extensions, zijn van een hoog waardige kwaliteit. Ze schuiven niet uit en zijn in de kleur van de haarmat. Er zit een klein laagje siliconen in de clip voor de grip in het eigen haar. Je kunt de Clip In makkelijk zelf inzetten en uit halen. Bij Pure leggen we je persoonlijk uit hoe je dit het beste kan doen en waar je rekening mee moet houden! Er zijn meerdere kleuren voorradig.

Lees meer over Clip In Extensions

 

Hairextensions verwijderen

De hairextensions worden bij Pure professioneel verwijderd. Met een speciale vloeistof en verwijdertang.

Lees meer over hairextensions verwijderen

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl