Clip in extensions voor als je geen zin hebt in alle vaste methodes om je haar te verlengingen of meer volume te creëren en je vind het geen punt om het zelf in te zetten. Misschien is dan een clip in extensions iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld alleen voor een avondje uit of andere gelegenheid meer haar creëren. Ook handig als je je haar wilt opsteken of in een staart wilt doen en meer haar creëert. Vraag naar de mogelijkheden bij Pure.

 

Bij Pure zijn de Clip In’s voorradig.

Bij Pure Hairextensions zijn er vele kleuren haarmatten met clips te verkrijgen. Om meer volume te creëren wordt gekeken waar je de meeste volume kunt gebruiken of misschien wil je graag meer lengte creëren. Pure heeft meerdere soorten in verschillende prijs klasse en kwaliteiten zodat je een goede keuze kunt maken. Als de haarverlenging onverhoopt niet voorradig is zullen wij deze kosteloos voor je bestellen. De levertijd is 1 werkdag.

 

Verschillende kwaliteiten haarmatten

Bij Pure zijn er haarmatten met clips in verschillende kwaliteiten en prijs klasse verkrijgbaar. Maak een afspraak om te kijken welke clip in extensions bij jou past.De clip in extensions zijn in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar. Er zijn vele kleuren Clip In extensions voorradig. Als de juiste kleur niet voorradig is wordt aan de hand van een kleurenring worden de clip in extensions in de juiste kleur bepaald en voor je besteld. Zodat je zeker weet dat de kleur mooi past in je eigen haar. Als je wilt kunnen de clip in extensions  in model worden gesneden zodat de haarverlenging of volume mooi en natuurlijk in je haar zal vallen.

 

Clip in’s met volle haarpunten “double drawn”

Bij Pure zijn er Clip In’s met volle haarpunten. Deze staan prachtig als je in je lange haar meer volume wil creëren. Ze vallen mooi in je eigen haar en je eigen haarpunten zijn vol. Vraag naar de mogelijkheden!

Speciale Clips

Clip in extensionsPure heeft alleen hairextensions met clips die extra goed bevestigd kunnen worden in het eigen haar. De clips zijn geschikt voor dik, normaal en fijn haar en blijven uitstekend in je haar bevestigd.

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak om te kijken welke kleur en systeem het mooiste in jouw haar past. Je krijgt bij Pure altijd een beschrijving mee hoe je het beste de haar matten kunt behandelen, wassen en inzetten zodat je daarover niet onzeker hoeft te zijn. De haarmatten worden bijgesneden en/of geknipt. Waar wacht je op maak een afspraak en je kunt mij al je vragen stellen over alle haarverlengingen wat het beste bij jou past.

Bij Pure zijn er al haar matten met clips verkrijgbaar en voorradig voor zeer voordelige prijzen. Je hebt al een Clip in voor € 209,00 incl Kleurbepaling, Inzetten, Handig verzorgingsadvies, bijsnijden en/of knippen.

Lees meer over de prijzen

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl