Hairextensions inzetten bij Pure in Alkmaar. Met ruim 12 jaar ervaring op het gebied van hairextensions inzetten maar ook micro ring extensions. De merken waar Pure mee werkt zijn Golden Lengths hairextensions, Socap Original en Indian Gold. De hairextensions zijn uitgebreid getest op glans, houdbaarheid en kwaliteit. Pure werkt uitsluitend met hairextensions die zijn gemaakt van 100% echt haar. Je kunt met hairextensions je je haar verlengen of meer volume aanbrengen. Ik zal altijd jou adviseren welk merk het mooiste in jouw haar zal staan. Iedere vrouw is immers anders. Gelukkig, want dat maakt mijn vak zo leuk en interessant.

Socap Original, Golden Lengths of Indian Gold hairextensions inzetten

Bij Pure kun je een keuze maken uit verschillende merken hairextensions. De merken hebben hun eigen systemen met keratine was enmicroring.

Lees voor meer informatie behandelingen hairextensions

Clip In's

Specialisme zijn kleine waxjes

De specialisme van Pure zijn kleine waxjes, transparant van kleur in je eigen haar verwerken. Je ziet de aanhechtingen nauwelijks omdat er altijd voor wordt gezorgd dat je eigen haar erover heen valt. De warmte die wordt gebruikt is minder warm dan een stijltang. Dit systeem is onschadelijk voor je eigen haar voor vele vrouwen maar er zijn uitzonderingen. Dit systeem wordt keratine wax hairextensions genoemd. De haar verlenging kan 3/4 maanden blijven zitten, als je sterk haar hebt misschien wel langer. Als je fijn en breekbaar haar hebt kun je hairextensions inzetten bij pure voor fijn haar. De Golden Lengths zijn voorradig. Je kunt je haar verlenging meteen laten inzetten. Laat mij weten als je dat wilt dan kunnen we de afspraak inplannen.

Kom je van ver en wil je hairextensions inzetten

Kom je van ver, er komen klanten uit het hele land! Wij hebben ook veel hairextensions klanten uit Amsterdam, Haarlem maar ook uit Belgie die naar Pure Hairextensions komen om een haarverlenging of volume behandeling te ondergaan. Stuur een duidelijke foto van de voor, zij en achterkant van je haar per mail dan kan ik je advies geven welke hairextensions, micro ring extensions of haar matten het mooiste in je haar staan. Voeg ook je telefoonnummer toe zodat ik telefonisch contact met je kan opnemen.

Pure is makkelijk bereikbaar met Openbaar Vervoer

De studio is makkelijk bereikbaar met het Openbaar Vervoer en de trein. Het is ongeveer 7 minuten lopen vanaf station Alkmaar Noord. Als je met de auto komt kun je bij ons gratis en makkelijk parkeren! Op alle merken hairextensions zijn 3 maanden* inzet garantie van toepassing. Als er onverhoopt toch een hairextension los komt dan zal ik dat voor je herstellen. Tevens biedt  ik jou graag gratis controles zodat je optimaal kan genieten van je haarverlenging.

Maak snel een gratis en vrijblijvende intake afspraak. Ik wil je graag alles vertellen over de verschillende behandelingen voor het inzetten van hairextensions en micro ring extensions. Je kunt mij telefonisch bereiken maar natuurlijk mag je mij ook een mail sturen. Ik hoop snel van je te horen!

*Helaas kan er geen inzetgarantie gegeven worden op de micro ring extensions.

golden-lengths-hairextensions
great-lengths-alkmaar
soap-hairextensions-alkmaar
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl