haarstukken
echt haar haarstuk

Haarstuk echt haar

Op maat gemaakt en niet van echt te onderscheiden. De haarstukken zijn niet alleen voor vrouwen die haar problemen hebben maar ook voor vrouwen die graag mooi haar willen hebben dus voor cosmetisch gebruik.  Veel bekende nederlandse vrouwen dragen een haarstuk (Linda de Mol, Eva Jinek en Beyonce) omdat het een natuurlijke uitstraling heeft en het lijkt net of het echt haar is. Niemand zal zien dat je een haarstuk draagt. De haarstukken zijn er voor iedere vrouw jong en oud.

Op maat en Handmatig gemaakt

De haarstukken waar Pure mee werkt worden zorgvuldig en met de hand gemaakt om het haarstuk er zo echt mogelijk te laten uitzien en om er zeker van te zijn dat elke haarstreng correct en perfect wordt bevestigd. Er komt dus geen machine aan te pas dus alle haarwerken zijn handwerk. Er wordt een mal gemaakt daarom past het haarwerk perfect.

Haarstuk voor voller haar

Als je zelf lang haar hebt maar je wilt het graag voller of nog langer haar kun je kiezen voor een haarstuk. Misschien vind je je haar aan de bovenkant te dun dan is dit de oplossing voor jou! Er zijn vele soorten haarstukken met verschillende haarsoorten en daarbij zijn er nog vele structuren en kleuren verkrijgbaar. Het haarstuk past perfect omdat het op maat en met de hand wordt gemaakt. Het haar wordt haartje voor haartje geknoopt.  Doordat het haarwerk op maat wordt gemaakt kunnen al je wensen worden opgenomen. Wil je een geen scheiding of juist een scheiding links of misschien wel rechts, krullend haar of stijl haar, er is zoveel mogelijk. Zelfs het soort haar kan worden aangepast die mooi bij je eigen haar past. Vraag naar de mogelijkheden. Misschien heb je een vraag. Kijk hier bij de veel gestelde vragen

Onderhoudt van het haarstuk

De haarstukken kunnen semi permanent of met klemmen worden vastgezet. Het onderhoudt van de haarstukken is hetzelfde als je eigen haar. Ik geef je advies hoe je het beste het haarstuk kan dragen, hoe je het beste het haar kan wassen en behandelen maar het haarstuk blijft een gebruiksvoorwerp en dat zal voor een groot deel de levensduur bepalen. Als het haarstuk op de juiste manier behandeld wordt zal het haarstuk jaren lang meegaan. Met een haarstuk slapen zal de levensduur korter zijn doordat het haar sneller slijt dan als je er niet mee slaapt. Je kunt het haarstuk gewoon stylen zoals je met je eigen haar doet.

Benieuwd naar een haarstuk?

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden maak vandaag nog een afspraak met Pure zodat we de mogelijkheden met je kunnen doorspreken.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl