Welke hairextensions zijn geschikt voor jou

Dit is altijd een lastige vraag  want niet elk haar is gelijk. Misschien heb je heel stijl haar of juist veel krullen. Elk merk hairextensions heeft zijn eigen kwaliteit. Het komt voor dat als je de haren wast de structuur toch anders is dan als het is ingezet. Sommige hairextensions zijn stijl maar geven toch een licht slag. Of dat je hairextensions met krullen in je haar laat zetten en de krul wordt toch minder. Laat je daarom goed adviseren over welke hairextensions zijn geschikt voor jou, die mooi in je haar passen.  Er zijn zoveel kleuren, lengtes, structuren en merken. Ik zal hieronder de merken beschrijven. Als je een goed persoonlijk advies wilt, maak een advies afspraak bij Pure. Ik kan zoveel vertellen over hairextensions. Ik kan je adviseren welke hairextensions zijn geschikt voor jou.

 

welke hairextensions zijn geschikt voor jou

Allereerst een waar komen de haren vandaan

Alle merken haren die Pure in haarverlengingen of volume zettingen verwerkt zijn afkomstig van menselijk haar. De hairextensions die Pure inzet komen uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar 20 miljoen bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren. Zij scheren uit dankbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buitengewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc.

Chinees haar is vaak te herkennen aan de slechte kwaliteit hairextensions en vaak erg stug. De schubbenlaag is er afgewassen door chemische behandelingen om het haar soepeler te maken maar dit maakt het haar ook heel droog. Omdat het haar “soepeler” is gemaakt vergelijken ze vaak de kwaliteit met indisch haar. Dit zie je niet als je het net hebt laten zetten maar als je het een paar keer hebt gewassen dan zie de de slechte kwaliteit. Je kunt de hairextensions vaak herkennen aan de voordelige prijs en/of een goud of zilver bandje om de hair extensions bijelkaar te binden. Het grote verschil is dat haar uit India van nature soepel is en geen bewerkingen heeft ondergaan, dit maakt de kwaliteit van de hairextensions vele malen beter. Let goed op als je deze hairextensions laat plaatsen. Helaas worden deze hairextensions vaak aangeboden! Bij Pure Hairextensions wordt alleen gewerkt met haar uit India!

Welke hairextensions zijn geschikt voor jou?

Golden Lengths Hairextensions

Golden Lengths heeft keratine wax hair extension en i Tip microring hairextensions.
De hairextensions van Golden Lengths zijn van superieure kwaliteit uit India. Deze zachte hairextensions zijn leverbaar in prachtige natuurlijke kleuren. Alle haren hebben dezelfde lengte en zijn remy gesorteerd. De Golden Lengths zijn verkrijgbaar in Selective en Exclusive. De Selective kwaliteit is te herkennen dat er korte en lange haren in de hairextensions zijn verwerkt. Dit geeft een natuurlijke haarpunt. Heeft je haar meer volume nodig in de haarpunten is het waarschijnlijk mooier om de Golden Lengths exclusive in te zetten. In de hairextensions worden alleen lange haren verwerkt zodat de haarpunten net zo dik zijn als als de bovenzijde van de hairextension (Double Drawn).

Hairextensions speciaal voor Fijn haar

Golden Lengths heeft speciale hairextensions die uitermate geschikt zijn voor fijn en breekbaar haar. Alle hairextensions van Golden Lengths zijn voorradig dus je kunt ze meteen laten plaatsen.

Lees meer over Golden Lengths

Great Lengths Apps, Tapes en Tapes plus

De Apps en Tapes van Great Lengths zijn in verschillende tinten en lengtes verkrijgbaar. De Great Lengths Hairextensions die Pure inzet zijn strips met haar die in je haar worden geplakt. Het grote voordeel is dat je ze makkelijk kan hergebruiken. Doordat het haar van Great Lengths van een sublieme kwaliteit is. De Tapes Plus kunnen gebruikt worden als er meer volume bovenop het hoofd gewenst is.

Lees meer over Great Lengths

Original Socap Hairextensions

De kwaliteit van de Original Socap is droger dan de andere merken, is zeer geschikt voor droog, kroezig en/of pluizig haar. De Socap hairextensions zijn alleen in keratine wax hairextensions verkrijgbaar in verschillende kleuren. De hairextensions van Socap zijn in de structuren stijl, slag en krul verkrijgbaar tot een lengte van 60 cm.

Lees meer over Original Socap

Indian Gold

Indian Gold heeft keratine wax hairextensions, microring i Tip hairextensions en hairweft in de structuren stijl, slag, krul en een kleine stevige krul. De haarverlengingen van Indian Gold zijn in vele mooie tinten te verkrijgen. De Indian Gold zijn double drawn en remy gesorteerd.

Lees meer over Indian Gold

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl