Wil je kwalitatieve hairextensions laten zetten dan is Golden Lengths een prima keuze. De hairextensions zijn voorradig en kunnen na een grondig kleur analyse direct bij je worden ingezet. De vele kleuren zullen natuurlijke haarverlenging geven of meer volume creëren. Wat een groot plus punt is van de Golden Lengths exclusive is dat er voor 90% alleen uit lange haren bestaat. Dit resulteert in volle haarpunten. Daarin tegen zijn de hairextensions van Golden Lengtes Selective dunner in de haarpunten maar dikker van pluk. Ieder pluk van de Golden Lengtes Selective bevat 1 gram haar. De uitwerking hiervan is dat je minder hairextensions nodig hebt voor een natuurlijke volume. De haren zullen zich makkelijk gaan vermengen in je eigen haar. De hairextensions bestaan uit 100% echt haar, daardoor zijn de haren superieur te noemen. Overigens werkt Pure alleen maar met hairextensions die gemaakt zijn van echt haar.

Golden Lengths

Hoe worden de haren bewerkt

De haren die zijn verwerkt bij Golden Lengths Hairextensions zijn 100% virgin. Dat wil zeggen dat ze niet worden bewerkt met harde bijtende stoffen zoals chemicalien. De haren zijn niet beschadigd en/of afgebroken. Doordat de haren donker van origine zijn worden ze door een proces van een paar weken ontdaan van hun natuurlijke kleur met een door ons ontwikkeld systeem. De blonde haren zijn verzadigd van kleur en in verschillende blonde nuances leverbaar. Bij de donkere tinten worden de haren zo min mogelijk of niet gekleurd zodat de haren minder worden belast. Doordat wij de haren door deze methode bewerken blijven de haarschubben intact en de natuurlijke soeplese behouden.

Waardoor is Golden Lengths ontstaan

De Golden Lengths wordt door Pure zelf ontworpen en heeft veel contact met de haarwerkers in India om de hairextensions naar wens samen te stellen. Er zijn vaste tempels waar de haren worden gekocht De haren van de Indiaanse vrouwen lijkt erg veel op de haren van een europese vrouw. De haren uit India zijn goed van kwaliteit omdat de Indiaanse vrouwen geen haarproducten gebruiken. Dit houdt het haar maagdelijk en zeer geschikt om hairextensions van te maken. De hairextensions worden bij de Golden Lengtes Exclusive Double Drawn gebonden en de kleuren zijn door Pure zelf samengesteld. De keratine is gemaakt van transparante Italiaanse wax. Deze staat bekend als veilig en goed te verwijderen. De Golden Lengtes Selective zijn de haarpunten dunner maar dikker in de bovenzijde van de hairextensions. De Golden Lengtes Selective bevat 1 gram haar per hairextension.

Keratine Hairextensions op voorraad

De hairextensions van Golden Lengths Selective zijn in prachtige tinten verkrijgbaar en je kunt ze meteen laten inzetten. De hairextensions zullen mooi met je eigen haar vermengen en geven een prachtig resultaat. Vaak worden er meerdere tinten geplaatst voor een natuurlijk resultaat.

Lees meer over Keratine hairextensions

Welke hairextensions bij dun of normaal haar?

Heb je fijn, dun en breekbaar haar dan kun je kiezen voor de Golden Lengths voor fijn haar. De bondingen zijn zeer klein en de haren vallen soepel. De plukjes zijn zeer fijn en vallen daarom natuurlijk in het eigen haar. Niemand zal zien dat je hairextensions draagt maar je haar zal steviger aanvoelen en je eigen haar ziet er voller uit! Heb je normaal tot dik haar dan kun je beter voor de hairextensions van Golden Lengths Selective of Exclusive kiezen.

De oorsprong van de haren

Het haar waar de Golden Lengths hair extensions worden gemaakt komt uit India. In de tempels worden deze haren afgeschoren van de donoren. Deze donoren offeren vrijwillig hun haar aan de tempels. Dit gebeurt vaak meerdere malen in een leven van een donor. Het geld dat wordt ophaalt door de tempels om dit haar te verkopen kunnen scholen, onderwijs en kinderopvang worden gerealiseerd

Wij krijgen vaak de vraag “waarom wij alleen stijle hair extensions in ons assortiment hebben”. Het antwoord is heel simpel. Als er een slag of krul aan de hair extensions wordt toegevoegd zal de kwaliteit achteruit gaan, de hair extensions zullen erg droog gaan aanvoelen. Je kunt een mooie natuurlijke slag of krul creëren door een krultang te gebruiken. Je zult zien dat de krul lang blijft zitten en natuurlijk valt. Als je je haar stijl wilt dragen kan je met een stijltang het haar bewerken. De haren zullen mooi in je eigen haar vallen en de overgang van je eigen haar zal natuurlijker zijn.  Kortom:

Golden Lengths hairextensions hebben een zijde zachte structuur, natuurlijke en gezonde uitstraling. Het valt soepel in je eigen haar, geeft vitaliteit en elasticiteit. De kwaliteit is vergelijkbaar met de duurdere haar verlengingen

Lees meer over de tarieven Golden Lengths

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl