Tape Extensions van Great Lengths kun je een haarverlenging of meer volume creëren in het eigen haar. Je kunt de tapes verschillende keren laten inzetten doordat de kwaliteit van de haren superieur zijn. Dankzij deze kwaliteit kun je de Great Lengths haren makkelijk onderhouden.

Great Lengths Tape Extensions

Ook wel genoemd GL Apps, GL tapes en GL tapes plus. De Apps en Tapes zijn leverbaar in 35 verschillende tinten. De lengtes variëren van 20 cm tot 55 cm. Vraag in studio welk lengte jouw systeem verkrijgbaar is. De Tape extensions zijn kleine strookjes haar van 4 cm die in je haar worden geplakt. Dit resulteert in een natuurlijke valling van het haar doordat ze niet in plukjes vallen zoals keratine of microring hairextensions. De Great Lengths tapes ogen heel natuurlijk maar hebben minder bewegingsmogelijkheden bij de aanzet zoals keratine of microring hairextensions. Zo heeft ieder systeem zijn voor- en nadelen.Tape Extensions

Makkelijk hergebruiken

Een ander oogpunt van de Great Lengths Tape extensions dat een verschil kan maken met de andere systemen van Great Lengths, is dat dit systeem makkelijk te verwijderen is en te hergebruiken. Uiteraard zijn deze strips gemaakt van de kwaliteits haren van Great Lengths. Dit resulteert lange houdbaarheid van de haren zodat je de strips meerdere keren kan laten plaatsen. De tapes hebben dezelfde kleur als het haar. Andere merken hebben vaak een witte tape zodat je ze sneller in het haar ziet. Bij Great Lengths is dit niet aan de orde.

Fijn haar bovenop het hoofd

De GL Tapes plus is uitstekend geschikt om meer volume aan de bovenzijde van het hoofd te creëren. Doordat op deze tapes haren zijn door boord zodat ze net lijken dat de haren uit de hoofdhuid komt. Dit maakt het systeem uitermate geschikt voor dames met minder haar bovenop het hoofd. Je kunt de Tapes Plus dus hoog inzetten zonder dat je ze makkelijk ziet.

Wil je meer weten over Great Lengths? Lees hier meer over de haren

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl