Informatie hairextensions van alle merken. De hairextensions die Pure Hairextensions verwerkt zijn afkomstig van menselijk haar. De hair extensions die wij verwerken komen uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar 20 miljoen bezoekers op pelgrim tocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren. Zij scheren uit dankbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren zodat alle haar schubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buitengewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische behandelingen zoals verven en permanenten etc.

Informatie hairextensions over verschillende kwaliteiten:

Informatie hairextensions: Original Socap

Deze kwaliteit is droger dan de andere merken, is zeer geschikt voor kroezig en/of pluizig haar. In verschillende structuren en kleuren leverbaar. Socap heeft zelfs hairextensions tot 60 cm lengte. Je hebt verschillende hairextensions die met de naam Socap werken. Pure heeft een keuze gemaakt voor de hairextensions van Soap Original voor de prijs/kwaliteit verhouding. Het haar van Socap wordt over de hele wereld verkocht. Het haar is afkomstig van Indiaanse mensen die hun hoofd laten kaal scheren door speciale tempel kappers. Dit haar wordt verkocht door de tempels. Dit geld wordt gebruikt om de indiaanse mensen een betere leefomstandig heden te geven.

De haren van Socap worden bewerkt in Italie. Daar worden ze gereinigd, ontkleurd en gekleurd in de Socap kleuren. De keratine wax wordt aan de plukjes haar bevestigd. Dit wordt ook in Italie gerealiseerd. Dit proces wordt snel uitgevoerd om de prijs zo laag mogelijk te houden. Helaas is dat niet altijd tegoeden van de hairextensions. De hairextensions zullen sneller droger en matter van kleur worden. Vaak wordt voor Socap hairextensions gekozen als het budget beperkt is en je wilt wel waar voor je geld.

Lees meer over Socap Original

Informatie hairextensions: Golden Lengths

informatie hairextensions

De hairextensions van Golden Lengths zijn van superieure kwaliteit uit India. Deze zachte hairextensions zijn leverbaar in prachtige natuurlijke kleuren en zijn allemaal voorradig bij Pure Hairextensions. Alle haren hebben dezelfde lengte en zijn remy gesorteerd, de haarschubben staan allemaal dezelfde kant op.

Fijn haar

Golden Lengths heeft speciale hair extensions die uitermate geschikt zijn voor fijn haar. De hairextensions hebben een zeer kleine binding en zijn licht van gewicht. Dit maakt de hairextensions geschikt voor zeer fijn en breekbaar haar. De haren van de hairextensions zijn allemaal dezelfde lengte zodat je meer volume in de haarpunten krijgt. Dit noemen ze Double Drawn gebonden. De haren zullen natuurlijk in het eigen haar vallen zodat het nauwelijks zichtbaar is dat er hairextensions zijn bevestigd. Ook de fijne hairextensions van Golden Lengths zijn voorradig.

Golden Lengths Selective

De hairextensions van Golden Lengths Selective bevatten 1 gram haar. Verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten. Natuurlijk gemaakt van 100% echt haar. De haarpunten zijn dunner dan de hairextensions van de Golden Lengtes Exclusive. De hairextensions zijn voorradig dus kunnen direct bij je worden ingezet.

Golden Lengths Exclusive

De haarpunten van de Golden Lengths Exlusive zijn iets dikker dan de Selective. De keratine bonding is zeer dun, dit geeft een comfortabel draagcomfort. Daarbij zijn ze makkelijk te verwijderen. Mits er wordt gehouden aan de aangegeven onderhoud van de hairextensions. Deze hairextensions kunnen wij voor je bestellen, levertijd is 1 dag.

Golden Lengths Color

De hairextensions van Golden Lengths Exclusive zijn Double Drawn gebonden. Dit betekend dat de haren in de haarpunten dik zijn doordat er voor 90% alleen lange haren worden gebruikt. Dit resulteert dat er over het algemeen minder hairextensions nodig zijn dan gebruikelijk bij een haarverlenging.  De kleuren zijn in prachtige, assige tinten verkrijgbaar. De levertijd van deze hairextensions is 1 dag.

Lees meer over Golden Lengths

Informatie hairextensions: Indian Gold

Indian Gold zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit en gemaakt van 100% menselijk haar uit India. In verschillende structuren en kleuren leverbaar. De lengte gaat tot 50 cm. De haarstructuur is bij Indian Gold dikker van structuur. De hairextensions zijn in verschillende stijlen leverbaar.

  • Straight
  • Slight Wavy
  • Body Wavy
  • Curly
  • Tight Curly

Je kunt de Indian Gold met een wax of microringen laten inzetten. Vaak blijven de hairextensions met een keratine wax beter in het eigen haar zitten. De wax wordt namelijk warm gemaakt en in je haar gemasseerd. Hierbij wordt de keratine dicht gedraaid zodat er geen shampoo, haarvet of ander producten tussen de aanhechting en je haar komt. De keratine kan makkelijk 3/4 maanden in het haar blijven zitten. Daarin tegen zal microringen minder lang in het eigen haar blijven zitten omdat er makkelijker haarproducten tussen de ring en je eigen haar kan komen. De hairextensions zullen makkelijker uit je eigen haar glijden. Je kunt de hairextensions met microringen makkelijk hergebruiken omdat er geen nieuwe keratine wax op de hairextensions gezet wordt.

Lees meer over Indian Gold

Chinees haar

Chinees haar is vaak te herkennen aan de slechte kwaliteit hairextensions en vaak erg stug. De schubbenlaag is er afgewassen door chemische behandelingen om het haar soepeler te maken maar dit maakt het haar ook heel droog. Omdat het haar “soepeler” is gemaakt vergelijken ze vaak de kwaliteit met indisch haar. Dit zie je niet als je het net hebt laten zetten maar als je het een paar keer hebt gewassen dan zie de de slechte kwaliteit. Je kunt de hairextensions vaak herkennen aan de voordelige prijs. Het grote verschil is dat haar uit India van nature soepel is en geen bewerkingen heeft ondergaan, dit maakt de kwaliteit van de hairextensions vele malen beter. Let goed op als je deze hairextensions laat plaatsen. Helaas worden deze hairextensions vaak aangeboden! Bij Pure Hairextensions wordt alleen gewerkt met haar uit India!

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl