Merken hairextensions 100% echt haar Golden Lengths, Great Lengths, Socap Hairextensions en Indian Gold worden ingezet door Pure. De Golden Lengths worden samen met de fantastische meedenkende haarwerkers uit India ontwikkeld die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die er gesteld worden aan de haarverlengingen. De mooiste haren worden gesorteerd voor het merk hairextensions Golden Lengths. Er zijn Microring extensions  verkrijgbaar van Golden Lengths. Het haar uit India is rond/ovaal van vorm zodat het mooi in europees haar valt daarom wordt er alleen haar uit India gebruikt.

Alle haren zijn remy geselecteerd

De haren worden in een staart aangeleverd aan onze haarwerkers zodat wij kunnen verzekeren dat alle haren in dezelfde richting liggen, dit verlengd de levensduur en voorkomt dat het haar gaat klitten en/of omhoog “loopt”. Alleen de mooiste AAA kwaliteit haren worden verwerkt in de haarverlengingen van Golden Lengths en Great Lengths.

De merken hairextensions

Golden Lengthsmerken hairextensions

Wil je graag een kwalitatieve hairextensions dan is misschien Golden Lengths iets voor jou. De hairextensions zijn verkrijgbaar in 2 soorten de Selective en de Exclusive. De hairextensions Exclusive heeft haarpunten die vol zijn. Je hebt vaak minder hairextensions nodig als je meer volume wilt maken in de haarpunten. Als je graag meer volume wilt kan je kiezen voor de Selective hairextensions van Golden Lengths. DVraag naar de mogelijkheden.

Hairextensions voor zeer fijn en breekbaar haar

Golden Lengths Hairextensions heeft hairextensions die lichter zijn dan de normale hairextensions. Omdat ze lichter van gewicht zijn, zijn ze uitermate geschikt voor fijne en breekbaar haar

Lees meer over Golden Lengths

Great Lengths Apps, Tapes en Tapes plus

De Apps en Tapes van Great Lengths zijn in verschillende tinten en lengtes verkrijgbaar. De Great Lengths Hairextensions die Pure inzet zijn strips met haar die in je haar worden geplakt. Het grote voordeel is dat je ze makkelijk kan hergebruiken. Doordat het haar van Great Lengths van een sublieme kwaliteit is. De Tapes Plus kunnen gebruikt worden als er meer volume bovenop het hoofd gewenst is.

Lees meer over Great Lengths

Socap Original

Qua prijs/kwaliteit is deze hairextensions een goed optie als je niet teveel wilt uitgeven aan hairextensions. De hairextensions zijn wel minder van kwaliteit dan de iets duurdere Golden Lengths en Indian Gold. De hairextensions van Socap Original zijn alleen in een wax keratine behandeling te verkrijgen. Pure heeft de merken hairextensions van Socap Original in de structuur stijl voorradig op 30 cm.

Lees meer over Socap Original


Indian Gold

Bij Pure gebruiken wij graag in krullend haar de hairextensions van Indian Gold. Er zijn ook andere structuren verkrijgbaar zoals straight, slight wavy en body wavy. Voor Krullend haar zijn de structuren curly en tight curly erg populair. De haarstructuur is iets dikker dan de andere merken en in vele kleuren. Pure besteld graag voor jou de juiste structuur en kleur na een grondige kleur analyse.

Lees meer over Indian Gold

 
golden-lengths-hairextensions
great-lengths-alkmaar
soap-hairextensions-alkmaar
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl