V light hairextensions systeem creeert vrijwel onzichtbare aanhechtingen die comfortabel draagt. Samengevat komt dit doordat ze licht in gewicht zijn. De haartjes van de hairextensions worden aan jouw eigen haar gezet doormidden van een vloeibare keratine. Al met al biedt deze techniek mogelijkheden voor dames met (zeer) dun haar op de kruin. Bijvoorbeeld voor bovenop het hoofd en haarlijn is deze techniek geweldig te verwerken. Ofwel met de v light hair extensions inzet methode is er nieuw systeem op de markt. Speciaal voor dames waarbij de normale hairextensions bijna niet mogelijk is.

V light hairextensions

Zoals gezegd kan er met deze behandeling een mooie haarvolume worden gecreëerd in het eigen haar. In de bovenlagen kunnen de haren met v light hairextensions methode worden in gezet. Samengevat komt dit doordat de aanhechting nauwelijks te zien zijn. Omdat de aanhechtingen zijn zeer licht te noemen en zullen comfortabel aanvoelen.

V light hair extensions
V lights hair extensions inzetten met uw licht

Dat maakt dit hairextensions inzet systeem uitermate geschikt voor fijn, dun en breekbaar haar. De aanhechtingen zijn zeer comfortabel en licht in het dragen van de haarvolume of verlenging. Doormiddel van kleine plukjes 100% echt haar wordt er met een inzet machine met UV licht de plukjes aan je eigen haar gezet. Doordat ze worden voorzien van een een dun laagje vloeibare doorzichtige keratine. De hairextensions kunnen ongeveer 6 weken blijven zitten in het eigen haar. Je kunt met een (speciale) borstel over de hechtingen borstelen. Het is mogelijk om verschillende haarkleuren en structuren te gebruiken voor een natuurlijk effect. Na 6 weken kunnen de haren weer omhoog worden gezet.

Meer weten over v light hairextensions

Wil je meer weten over de v light hairextensions systeem en over de prijzen. Maak dan een vrijblijvende afspraak. De advies afspraak is kosteloos. Je kunt ons bereiken via de contact formulier of maak een afspraak via telefoon

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl