Clip In Hairextensions

Clip In Hair Extensions is een goede keuze voor hair extensions. Hairextensions Keratine worden vast aangebracht in je eigen haar voor 3/4 maanden. De Clip In hairextensions zijn makkelijk zelf te verwijderen en in te zetten. Je kunt met de Clip In’s weloverwogen op bepaalde plekken meer volume of lengte creëren. Wil je zelf bepalen wanneer je je haar wilt verlengen of meer volume creëren dan is de Clip In Hair Extensions de juiste keuze! De haarverlenging van Golden Lengths zijn gemaakt van 100% echt haar en de haren zijn remy gesorteerd zodat de haren niet kunnen klitten, remy haar ziet er altijd gezonder en zachter uit.

Waarom een Clip In?
Clip In's

Het prettige van deze haarverlenging is dat je de haren in kunt doen wanneer jij dat wenst. De haren worden vaak gebruikt voor bruidskapsels om meer volume en lengte te creëren. Het is ook een idee om de haarverlenging in te zetten voor partijen en andere feestelijkheden.

Inzetten Clip Hairextensions

Het is heel eenvoudig om deze methode in je haar te zetten. De haarverlenging bestaat uit verschillende banen. Hoe zwaarder de haarverlenging hoe meer banen er in een pak. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal in je haar te zetten. Op iedere baan zitten clips, die clip je open en schuift de clip in je haar. Clip de clip dicht en klaar. Je kunt dit herhalen met de andere banen. De Clip’s van Golden Lengths blijven stevig in je haar zitten.

Verwijderen

Dat is niet lastig. Om je haar zo min mogelijk te beschadigen moet je de haarverlenging er nooit uittrekken. Rustig de clips open clippen en uit je haar schuiven. Haal de banen er 1 voor 1 uit je eigen haar. Als je de banen hebt verwijderd, borstel de haren door en doe alle clipjes dicht. Bewaar ze in het meegeleverde hoes zodat het haar van de Clip In’s mooi blijven.

Bij Pure kunnen we je adviseren over een Clip haarverlenging volume, laten je zien hoe je de haren bevestigd in je eigen haar. Tevens krijg je een beschrijving mee naar huis hoe je de haarverlenging kan verzorgen. Samen zoeken we de juiste kleur, lengte en structuur uit die het mooiste past bij jouw haar.

Clip In hairextensions in verschillende kleuren en soorten:

De Clip hairextensions zijn verkrijgbaar in 2 lengtes namelijk 40 en 50 cm, in de structuren stijl en slag. De Clip In Hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar.
Er is een enorme keuze aan kleur. Er zijn Clip In’s voorradig. Is jouw kleur niet aanwezig in de studio zullen wij deze graag voor je bestellen. De levertijd is 1 werkdag mits deze voorradig is bij de leverancier.

Lees hier meer over de prijzen van de Clip Hairextensions

 

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl